آشپزیپیش غذا و دسر

دسر آناناس

 

مواد لازم :

کمپوت هلو یا آناناس : ۱ قوطی

سفیده تخم مرغ : ۱ عدد

ژلاتین : ۳ ورق

پودر قند : ۲ قاشق غذا خوری

مغز گردو خرد شده : نصف لیوان که پس از خرد کردن خیس می کنیم

وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری

خامه : ۱۷۵ گرم

آب کمپوت : ۱ لیوان

 

طرز تهیه :

ابتدا ژلاتین را نرم کرده و در یک لیوان آب جوش حل کرده و آب کمپوت را اضافه می کنبم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود سپس خامه را با پودر قند و سفیده تخم مرغ هم زده و به هم اضافه کنید و سپس ژله سرد شده را ریخنه و آرام هم می زنیم و کنار می گذاریم. کیک ساده ای با سه عدد تخم مرغ ، مغز گردو و وانیل پخته و پس از خنک شدن رویش را کرم داده به ضخامت یک سانت این مایه را رویش می دهیم و در یخچال قرار داده تا بسته شود.

منبع : هنر آشپزی

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن