

آشپزیپیش غذا و دسر
دسر آناناس
مواد لازم :
کمپوت هلو یا آناناس : ۱ قوطی
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
ژلاتین : ۳ ورق
پودر قند : ۲ قاشق غذا خوری
مغز گردو خرد شده : نصف لیوان که پس از خرد کردن خیس می کنیم
وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری
خامه : ۱۷۵ گرم
آب کمپوت : ۱ لیوان
طرز تهیه :
ابتدا ژلاتین را نرم کرده و در یک لیوان آب جوش حل کرده و آب کمپوت را اضافه می کنبم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود سپس خامه را با پودر قند و سفیده تخم مرغ هم زده و به هم اضافه کنید و سپس ژله سرد شده را ریخنه و آرام هم می زنیم و کنار می گذاریم. کیک ساده ای با سه عدد تخم مرغ ، مغز گردو و وانیل پخته و پس از خنک شدن رویش را کرم داده به ضخامت یک سانت این مایه را رویش می دهیم و در یخچال قرار داده تا بسته شود.
منبع : هنر آشپزی