سالاد و سسغذای رژیمی

۶ سالاد پاییزی مفید برای لاغری

با سالاد پاییزی وزن خود را کاهش دهید

پاییز یکی از فصول با سبزیجات مختلف است. سبزیجاتی با رنگهای متنوع و مملوح از ویتامین ها مختلف و مواد معدنی. چنانچه در پاییز بخواهید کمی وزن خود را کاهش دهید و یا اینکه همیشه سالادهای مختلف را دوست دارید بسیار خوش شانس هستید. به این علت که در این فصل سبزیجات متنوع و فراوانی وجود دارد و شما را ترغیب میکند که انواع سالادهای خوشمزه را درست کنید و نوش جان کنید . پس با گیاه سلامتی همراه باشید تا 6 سالاد پاییزی را که به کاهش وزن شما کمک می کند آموزش بدهیم.

1- دستور تهیه سالاد لاغری با هویج

سالاد پاییزی

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد لاغری با هویج برای چهار نفر

هویج وحشی (هویج سفید یا شقاقل)۱ عدد
هویج۲ عدد
توفو۱۲۵ گرم
سس سویا۱ قاشق غذاخوری
روغن کلزا۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان کافی

دستور تهیه سالاد پاییزی لاغری با هویج

مدت زمان تهیه شدن : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۵ دقیقه
1- ابتدا هویج سفید و هویج را بشویید و آنها را رنده و مخلوط کنید.
2- سس سویا، روغن کلزا، و نمک و فلفل جعفری که قبلا خورد کرده اید را مخلوط کرده و سس را مهیا کنید.
3- توفوها را به اشکال مکعب های مربع کوچک تقسیم نمایید و سپس آن ها را درون ماهیتابه از جنس نچسب و با مقداری روغن زیتون به مدت چهار تا پنج دقیقه تفت دهید.
4- یک لایه از سبزی های که رنده کرده اید را درون ظرف بریزید و بعد توفوهای گرم را بر روی آن بریزید. سپس سسی را که آماده کرده اید را روی مواد ریخته و در صورتی که تمایل داشتید مقداری دانه کنجد بر روی آن بپاشید.

همچنین مطالعه کنید: طرز تهیه سالاد سبزیجات رژیمی

2- دستور تهیه سالاد لاغری با بوقلمون

سالاد لاغری بوقلمون

مواد مورد نیاز سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا برای چهار نفر

جوانه ی سویا۴۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
سینه بوقلمون ۳۰۰ گرم
ساقه تره فرنگی یا پیازچه۴ عدد
سیر له شده۱ قاشق چایخوری
سس سویا۲ قاشق غذا خوری
روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری
کنجد۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا

مدت زمان آماده سازی مواد: ده دقیقه
مدت زمان پخت: پنج دقیقه

  • جوانه های سویا را درون ظرف محتوی آب نمک که جوش آمده است بریزید و درب ظرف را قرار دهید. بگذارید به مدت شش دقیقه با حرارت ملایم بپزند. آنگاه جوانه ها را آبکشی کرده و زیر آب سرد قرار دهید.
  • قارچ ها را بشویید و سپس خرد کنید. فیله ی بوقلمون را قطغه قطعه کنید و تکه های کوچک تقسیم کنید و درون یک ماهیتابه از جنس نچسب به مدت چند دقیقه با یک قاشق سس سویا تفت دهید.
  • سس را با مخلوط باقی سس سویا، ، سیر، روغن کنجد ، ساقه ی تره فرنگی یا موسیر یا پیازچه و کنجد درست کنید.
  • بوقلمون ها را با جوانه ی سویا، قارچ و سسی که درست کرده اید ترکیب کرده و میل کنید.

همچنین مطالغه کنید: سالاد مرغ کاری

3- دستور تهیه سالاد لاغری چغندر

سلاد لاغری چعندر

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز برای چهار نفر

چغندر قرمز خام۱ عدد
ترب سیاه 2 عدد
پیاز شیرین۱ عدد
بادام یا گردوی خرد شده۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکه توت فرنگی۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کاهوچند برگ

دستور تهیه سالاد لاغری چغندر با تربچه و پیاز

مدت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۲ دقیقه

  • پیاز را پوست بگیرید و سپس آن را حلقه حلقه کنید و پیازها را روی کاغذ جاذب بگذارید تا آب آن ها جذب شود و بعد روی پیازها نمک بپاشید. بگذارید پنج دقیقه بمانند.
  • کاهوها را بشویید و آب آن ها را خشک کنید و سپس خرد کنید. چغندر را هم شسته و رنده نمایید.
  • ترب سیاه را بشویید و پوست آنها را بگیرید و آن ها را بصورت حلقه حلقه در آورید.
  • جهت تهیه سس، سرکه را با روغن زیتون مخلوط نمایید و بعد بر روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را با هم ترکیب نمایید.
  • مواد را درون ظرف بریزید و بر روی آن کاهوهای خرد شده را بریزید. قبل از میل کردن، گردوها یا بادام ها را درون ماهیتابه نچسب و بدون روغن مقداری تفت دهید.
  • وقتی که طلایی شدن آن ها را بر روی سالاد بریزید و میل کنید.

همچنین مطالعه کنید: دستور تهیه سالاد سیب‌زمینی

4- دستور تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین کلم با هویج و سیب

مواد مورد نیاز سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب برای چهار نفر

کلم سفید نصف عدد
هویج۳ عدد
سیب کوچک ۴ عدد
گردوی خرد شده۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
خردل ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
آب۱ قاشق غذاخوری
ماست۱ پیاله
نمک و فلفلبه مقدار لازم

دستور تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین کلم با هویج و سیب

مدت زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

  • ابتدا هویج ها را بشویید و بعد رنده کنید. کلم را خرد نمایید.
  • سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
  • درون یک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را ترکیب کرده و نمک و فلفل بزنید.
  • سپس سبزیجات رنده شده و سیب خرد شده را اضافه کنید.
  • مواد را ترکیب نمایید تا سس به خورد آن برود. گردوهای خرد شده را روی سالاد بریزید و میل نملیید.

5- دستور تهیه سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزاد

سالاد پاییزی ورمیشل

مواد مورد نیاز سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزاد برای دو نفر

ورمیشل ۱ بسته
فیله ی ماهی آزاد۴ عدد
خامه ی تازه ی کم چرب ۲ قاشق غذاخوری
سیر۱ عدد
موسیر۱ عدد
سرکه ۱ قاشق
روغن۱ قاشق
کاهوچند برگ
نمک و فلفلبه مقدار لازم

دستور تهیه سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزاد

مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت : ۳ دقیقه

  • ورمیشل ها را درون آب جوش بریزید و بعد از سه دقیقه آبکش کنید.
  • توی ماهیتابه مقداری روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیله های نازک برش داده اید را داخل آن بریزید.
  • پوست سیر و موسیر را بگیرید و له نمایید.
  • بعد آن ها را به ماهی اضافه نمایید.
  • ماهی را سرخ کنید.
  • دو قاشق خامه را با ورمیشل ها ترکیب کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
  • کاهو را بشویید و خرد کنید و اجازه دهید آب آن ها کشیده شود.
  • مقداری سرکه به آن ها اضافه کنید.
  • سپس مواد را با ورمیشل ها مخلوط کرده و هم بزنید و میل کنید.

6- دستور تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال چهار نفر

اسفناج تر و تازه۱ دسته کوچک
پیاز سفید۱ عدد
پرتقال ۲ عدد
سرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخوری
دانه ی کنجد۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش۱ عدد

روش تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال

مدت زمان آماده سازی: پنج دقیقه
زمان پخت: سه دقیقه

  • پیاز را پوست بگیرید و بعد خرد کنید.
  • پرتقال ها را همچنین پوست بگیرید و پوست نازک و هسته ها را جدا کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید.
  • درون یک ماهیتابه از جنس نچسب پرتقال ها را با حرارت ملایم توسط سرکه بالزامیک تفت دهید.
  • اسفناج های کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش ترکیب کنید.
  • بعد آن ها را با مواد دیگر ترکیب کرده و روی آن دانه کنجد بریزید و میل کنید.

منبع : seemorgh.com/ salamatnews.com

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن