پیش غذا و دسر

یک دسر مقوی برای سالمندان

[bws_googleplusone display=”plusone,badge”][bws_googleplusone display=”plusone,badge”]

یک دسر مقوی برای سالمندان

لینک دانلود اپلیکیشن آشپزگرام

دسر مقوی مخصوص سالمندان

محمد‌علی زارعیان درباره خواص متعدد انجیر اظهار کرد: مصرف انجیر خشک در بیماری‌های خارش‌دار پوستی می‌تواند به تشدید بیماری منجر شود, خوردن انجیر خشک خیس‌خورده همراه با گردوی تازه هم عوارض پوستی آن را کاهش می‌دهد و منافع آن را دوچندان می‌کند.

وی افزود: مداومت غرغره با آبی که در آن انجیر پخته شده است برای تحلیل ورم لوزه‌ها و آدنوئید مفید است, مصرف روزانه انجیر خشک خیس‌خورده همراه با گردو از مکمل‌های درمانی مناسب در بیماران مبتلا به کمردرد مزمن است.

طرز دسری خوشمزه برای سالمندان

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران یادآور شد: از ترکیبات مفید برای سالمندان از جمله مبتلایان به آلزایمر مصرف دسر انجیر و گردو است؛ این ترکیب اثرات مثبتی در درمان بیماری دارد و باعث لینت مزاج و رفع یبوست می‌شود همچنین این دسر برای حفظ سلامت سالمندان و سردمزاجان نیز مناسب است.

زارعیان عنوان کرد: برای تهیه این دسر به‌میزان لازم انجیر خشک, گردو و شیر مورد نیاز است؛ باید انجیرها را از قسمت سر باز کرده و با گردوی خردشده پر کنند و در قابلمه یا “تابه” کنار یکدیگر ردیف کنند به‌طوری که سرشان به‌سمت بالا باشد, بعد از چیدن همه، روی آنها شیر بریزید تا جایی که روی انجیر‌ها را بپوشاند, سپس ظرف را روی حرارت ملایم بگذارند تا شیر کاملاً به خورد انجیرها رود, بعد از سرد شدن در یخچال بگذارند و بسته به اشتها، صبح ناشتا، قبل از وعده‌های غذا و قبل از خواب بخورند.

 

منبع :
seemorgh.com / tasnimnews.com

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن