کیک و شیرینی

کیک شکلاتی بدون فر

مواد اولیه برای ۴ نفر:

شکر:                      ۶۰ گرم معادل سه قاشق غذاخوری
شیر:                      ۶۰ میلی لیتر معادل سه قاشق سوپ‌خوری
تخم مرغ:                 یک عدد
وانیل:                     یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
آرد سفیدقنادی:       ۱۰۰ گرم معادل چهار قاشق‌ سوپ‌خوری
بکینگ پودر:             یک قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو:             ۱۵ گرم معادل یک قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع:              ۴۰ تا ۵۰ گرم معادل چهار قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

شکر را در ظرف می‌ریزیم و تخم‌مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده و با هم‌زن به مدت ۱ الی ۲ دقیقه می‌زنیم روغن مایع را اضافه کرده و دوباره به مدت ۱ دقیقه با هم‌زن می‌زنیم سپس مواد خشک را اضافه کرده و با قاشق هم می‌زنیم و شیر را نیز اضافه می‌کنیم یک خمیر شکلاتی نرم بدست می‌آید. داخل فنجان‌های نشکن را چرب کرده و از خمیر شکلاتی داخل فنجان‌ها می‌ریزیم به صورتی‌که نصف فنجان را پر کند .
در یک قابلمه آب می‌ریزیم در حدی که ارتفاع آب به یک بند انگشت برسد و می‌گذاریم آب جوش بی‌آید سپس فنجان‌ها را که داخلش خمیر شکلاتی است را در قابلمه‌ای که آب آن جوش آمده قرار می دهیم، و در قابلمه را دم‌کنی گذاشته و در قابلمه را بسته به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا پخته شود، در این ۱۵ دقیقه اصلا نباید در قابلمه را بلند کنیم چون کیک پف نمی‌کند بعد از ۱۵ دقیقه زیر گاز را خاموش کرده، ولی در آن را بر نمی‌داریم به مدت ۱۰ دقیقه و می‌گذاریم فنجانها همان جا بماند. بعد از این مرحله فنجان‌ها را خارج کرده و می‌گذاریم خنک شود. سپس آن را تزئین و سرو نمایید.

منبع کانال آشپزخانه

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن