آشپزیخوراک و خورش

کوفته هندی به همراه ماست و نان

در این مقاله قصد داریم طرز آماده سازی و پخت کوفته هندی را با هم مرور کنیم. این کوفته بسیار خوش طعم است و می توانید دستور پختش را با دوستان و اعضای خانواده تان هم به اشتراک بگذارید.

زمان آماده سازی: 15 دقیقه پخت و در کل 20 دقیقه

برای سه الی چهار نفر

 مواد لازم برای تهیه کوفته هندی:

کوفته هندی

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی
  • 3 قاشق غذاخوری خمیر کاری
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه انبه
  • دو حبه سیر خرد شده
  • کمی زنجبیل
  • 225 گرم ماست یونانی
  • یک و یک دوم قاشق غذاخوری سس نعناع
  • 8 عدد نان
  • 4 عدد گوجه فرنگی برش خرده
  • دو عدد کاهوی کوچک
همچنین بخوانید: کوفته بادمجان با سس مخصوص

طرز تهیه کوفته هندی:

در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده را به همراه خمیر کاری، ادویه انبه، سیر و زنجبیل ترکیب کنید. اجازه دهید خوب مزه بگیرد و سپس آن را به توپ های بیضی شکلی تقسیم کنید. یک ماهیتابه بزرگ و نچسب را  بردارید و  روی گاز  بگذارید. اجازه دهید گرم شود. نیازی به استفاده از روغن نیست. کوفته ها را برای دو الی سه دقیقه بپزید.

فر را از قبل به اندازه 200 درجه سانتیگراد/ 180 درجه فن / گاز 6 گرم کنید.  کوفته ها را به روی ظرف فر بچینید و برای 10 دقیقه در فر بپزید. در 5 دقیقه نهایی نان ها را هم به ظرف اضافه کنید. ماست و سس نعناع را با هم ترکیب کنید. بعد از اینکه کوفته هندی تان پخت می توانید آن را با نان و سس و به همراه گوجه فرنگی و کاهو سرو کنید. نوش جان

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن