کباب و کتلت

کباب بره فرانسوی

کباب بره فرانسوی

 

 

موادلازم جهت (۶-۷ نفر):

 

شانه یا ران بره ای                                     ۱کیلو

 

پیازچهار قاچ                                             ۲عدد

 

سیب زمینی                                            ۱کیلو

گوجه فرنگی سفت جهار قاچ                       ۲-۳ عدد

فلفل دلمه ای سبز خورد کرده                      ۲عدد

سبزی خشک مخلوط                                 ۱قاشق غذاخوری

کره فرانسوی                                            ۴-۵ قاشق غذاخوری

روغن زیتون                                              ۳-۴ قاشق غذاخوری

مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن                  به میزان دلخواه

نمک، فلفل                                              به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

 

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.

 

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).

این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.

 

 

seemorgh.com

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن