آشپزیپیش غذا و دسر

کاپ کیک های گیاهی

در این مقاله قصد داریم طرز پخت کاپ کیک های گیاهی را با هم مرور کنیم. این کاپ کیک های خوشمزه را می توانید به عنوان یک میان وعده مورد استفاده قرار دهید.

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک های گیاهی:

کاپ کیک گیاهی

  • 150 میلی لیتر شیر غیر لبنی( همچون شیر سویا یا شیر بادام)
  • یک دوم قاشق چایخوری سرکه سیب
  • 110 گرم کره گیاهی
  • 110 گرم شکر
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 110 گرم آرد
  • یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر

برای کرم:

  • 125 گرم کره گیاهی
  • 250 گرم شکر ایسینگ
  • یک و یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • کمی رنگ غذایی گیاهی

همچنین مطالعه کنید: آموزش پخت کیک سیب

طرز تهیه:

فر را از قبل با درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قاب کاپ کیک را با کاغذ مخصوص بپوشانید. شیر و سرکه را در ظرف بریزید و اجازه دهید کمی بماند

کره و شکر را با همزم بزنید تا ترکیب شوند. سپس وانیل و شیر را به آن اضافه کنید. در این میان آرد را هم بریزید. باقی مانده ارد را بریزید و سپس به سراغ بکینگ پودر و کمی نمک بروید.

مواد آماده شده را در ظروف کاپ کیک بریزید و اجازه دهید در فر به مدت 20 دقیقه بپزد.

برای تهیه کرم کاپ کیک گیاهی می توانید شکر، وانیل را با همزمن بزنید. آن را در کاسه تقسیم کنید و رنگ گیاهی خوراکی بدان اضافه نمایید.کرم تهیه شده را روی کاپ کیک هایی که خنک شده است بریزید. نوش جان

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن