ساندویچ و پیتزا

پیتزا تک نفره با نان ساندویچی

پیتزا تک نفره با نان ساندویچی

 

مواد اولیه برای پیتزای یک نفره با نان ساندویچی

سینه مرغ بدون پوست و استخوان : ۱ عدد
قارچ خرد شده : ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد
نان ساندویچی : به میزان لارم
پنیر پیتزا : به میزان لازم
آویشن یا ادویه پیتزا : به میزان لازم
ادویه : به مقدار لازم
رب گوجه : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه پیتزای یک نفره با نان ساندویچی

ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید.
بعد آنرا ریز ریز کرده و قارچ را هم شسته و ریز ریز کنید و هر دو ر ا با هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک وفلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.
حال نان ها رابه سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از مواد گوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهید تا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.
نانهای پرشده را به طور عمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰ تا۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود.
کسانی که فر ندارند در اون توست بپزند بادمای ۲۵۰ درجه به مدت ۵ دقیقه طول می کشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشود و خیلی هم خوشمزه است.

 

منبع : چهاردیواری جام جم
seemorgh.com/

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن