آشپزیغذای بین المللی

پاستا با سالمون و نخودفرنگی

در این مقاله قصد داریم به تهیه پاستا با سالمون و نخودفرنگی بپردازیم. به کمک دستورالعملی که در ادامه بیان خواهیم کرد می توانید این پاستای خوشمزه را در کمتر از 20 دقیقه برای نهار یا شامتان آماده کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.  همه ما خیلی خوب می دانیم که کودکان عاشق پاستاهایی با شکل های مختلف هستند. این وعده غذایی سرشار از فیبر و امگا 3 خواهد بود. در این مقاله همراه ما باشید تا طرز تهیه پاستا با سالمون و نخودفرنگی را با هم مرور کنیم.

زمان آماده سازی: 10 الی 12 دقیقه

این وعده غذایی برای دو بزرگسال و  دو کودک کافی است.

مواد لازم:

پاستا با سالمون و نخودفرنگی

برای تهیه این پاستای خوشمزه به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

  • 240 میلی گرم پاستا به شکل دلخواه
  • کره به مقدار لازم
  • یک عدد موسیر بزرگ که به خوبی خرد شده است
  • 140 گرم نخودفرنگی منجمد
  • 2 عدد فیله سالمون بدون استخوان
  • 140 گرم خامه کم چرب
  • نصف آب سبزیجات بدون نمک
  • کمی پیازچه خرد شده

طرز تهیه پاستا با سالمون و نخودفرنگی:

آب را در یک ظرف بریزید و اجازه دهید بجوشد. حالا پاستا با شکل دلخواه را در  ظرف بریزید و طبق دستورالعمل روی بسته بندی آن را طبخ کنید.

در این میان کمی کره در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. مراقب باشید که کره تان نسوزد. سپس یک عدد موسیر  یا پیاز بزرگ خرد شده را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید. 5 دقیقه اینکار را ادامه دهید تا موسیر یا پیازتان نرم شود.

140 گرم نخودفرنگی منجمد ، فیله های سالمون که برش خورده، 140 گرم خامه کم چرب و 50 میلی لیتر آب به ظرف اضافه کنید.  حالا نصف آب سبزیجات کم نمک را بدان بیفزایید.

به مدت 3 الی 4 دقیقه اجازه دهید خوب بپزد. در این میان پیازچه های خرد شده و کمی فلفل سیاه به ظرف اضافه کنید. پاستا را روی مواد طبخ شده بریزید و سرو کنید.

می توانید پاستای تهیه شده با سالمون و نخودفرنگی را با موادی که در دسترس دارید تزیین نمایید. نوش جان

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن