آشپزیساندویچ و پیتزا

نحوه تهیه پیتزای خانگی خوشمزه و سریع

بدون شک پیتزا یکی از بهترین غذاهای فست فودی است که در میان مردم جهان و از جمله کشور خودمان ایران، محبوبیت بسیاری دارد. نکته جالب درباره پیتزای خانگی این است که می‌توان آن را به انواع و اقسام شکل‌ها و با موادی مختلف تهیه کرد. در این مطلب قصد داریم نحوه پخت یک پیتزای خوشمزه و در عین حال آسان را به شما آموزش دهیم. در ادامه همراه ما باشید.

این پیتزای خانگی را می‌توان سریع آماده کرد و انتخاب خوبی برای آخر هفته‌‎های شما محسوب می‌شود.

ابتدا مواد مورد نیاز را برای تهیه سس پیتزا را آماده کنید:

نحوه تهیه پیتزای خانگی خوشمزه و سریع

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف فنجان پیاز خرد شده
  • ۲ سیر کاملاً خرد شده
  • چند قاشق گوجه رنده شده
  • ۱ قاشق پنیر پارمیزان
  • ۱ قاشق شکر قهوه‌ای
  • نصف فنجان آب مرغ

 

 

نحوه تهیه سس پیتزای خانگی:

ابتدا روغن زیتون را به یک ماهیتابه‌ اضافه کنید. مطمئن شوید که دمای زیر آن متعادل است. ابتدا پیاز و سپس سیرها را به روغن بیافزایید و توجه کنید که سیر و پیاز را به خوبی ریز کرده باشید. سپس می‌توانید گوجه رنده شده، پنیر پارمیزان، شکر قهوه‌ای و کمی فلفل را اضافه کنید. در مرحله بعد آب مرغ را به آرامی در مخلوط بریزید. شعله را کم کنید و کمی صبر به خرج دهید تا آب مخلوط کم شود.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر پیتزا و نحوه تهیه آن:

  • ۱ لیوان آب گرم
  • ۲ قاشق شکر (به طور جداگانه نیاز داریم)
  • مقداری مخمر فعال
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۲ قاشق چای‌خوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چای‌خوری پنیر پارمیزان

 

موادی که باید روی سطح پیتزا بریزید:

  • تکه‌های گوشت یا سوسیس
  • زیتون سیاه
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده (سبز)
  • پنیر موزارلا

نحوه تهیه پیتزای خانگی خوشمزه و سریع

ابتدا یک قاشق شکر را به لیوان آب گرم اضافه کنید. سپس مخمرها را در لیوان بریزید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کف در لیوان مشخص شود. این موضوع نشان می‌دهد که مخمر شما فعال است و به درستی عمل می‌کند. سپس محتویات لیوان را وارد ظرفی کنید و نمک، یک لیوان دیگر شکر، روغن و کمی پنیر پارمیزان را به آن اضافه کنید. آرد را هم اضافه کنید و کاملاً آن را هم بزنید تا یکدست شود.

دستان خود را چرب کنید تا سفتی خمیر شما را اذیت نکند و سعی کنید خمیر را کمی ورز دهید و آن را به شکل دایره‌ای خمیر پیتزا درآورید. آن را به وسیله پلاستیک بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه در مکان گرمی قرار دهید. فر را در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید. هر زمان دوست داشتید، محتویات روی پیتزا را اضافه کنید و آن را در فر قرار دهید. حدود ۱۲ دقیقه کافی است تا تمام سطح پیتزا پخته شود.

تبریک می‌گوییم زیرا همین الان نحوه تهیه یک پیتزای خانگی بسیار خوشمزه را یاد گرفتید.

ترجمه از Divascancook

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن