آشپزیپیش غذا و دسر

معجون مخصوص

موادلازم:

شیر سرد:                  ۱ لیوان
بستنی:                    ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده:           ۱ قاشق
پودر نارگیل:                ۱ قاشق
کنجد بو داده:              ۱ قاشق
دارچین:                     ۱/۴ قاشق
خامه:                        ۲ قاشق
فندق آسیاب شده:      ۱ قاشق
خرما بدون پوست:       ۱۰۰ گرم
موز:                          ۲ عدد
عسل:                       ۱ قاشق

طرز تهیه :

تمام مواد را درون مخلوط کن ( میکسر ) بریزید و آن را روشن کنید، آنقدر آن رامخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش‌دار پیدا کنند.
معجون آماده شده را درون لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید، میتوانید درون هر لیوان یک موز نصف شده نیز قرار دهید تا معجون مخصوص تر و خوشمزه تری داشته باشید.

نکته ها:

میتوانید از جایگزین‌های دیگری مانند بادام و پسته بجای کنجد و فندق استفاده کنید، میزان غلظت مواد را با کم و زیاد کردن شیر یا بستنی می‌توانید تغییر دهید، بهتر است مواد سرد باشند تا معجون خوبی داشته باشید.

منبع: کانال آشپزخونه

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن