غذای ایرانی و محلی

فیله ماهی با سس پیاز

فیله ماهی با سس پیاز

فیله ماهی با سس پیاز یک غذای عالی و خوشمزه است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

مواد مورد نیاز

فیله ماهی: ۴ عدد
پیازچه (خرد شده): ۱۰۰ گرم
پودر سیر: ۱ ق چ
آب لیمو ترش: ۱ ق س
روغن مایع، نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس پیاز

پیاز قرمز (خلالی خرد شده): ۲ عدد
گوجه گیلاسی (خرد شده): ۶ عدد
استاک ماهی: ۱۵۰ میلی لیتر
سرکه قرمز: ۲ ق س
شکر: ۲ ق س
آرد ذرت: ۱ ق س
آب لیموترش: ۱ تا ۲ ق س
آب: ۲ ق س
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: ۲ ق س

 

روش پخت

۱- نمک، فلفل، پودر سیر و آب لیموترش را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. سپس فیله ماهی
را درون آن قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

۲- تابه نسوزی را روی حرارت قرار داده، سپس روغن را درون تابه گرم کنید و ماهی را داخل آن سرخ کنید.

۳- برای تهیه سس؛ پیاز را درون کاسه ای ریخته و آب لیموترش را به آن اضافه و
مخلوط کنید. درون تابه ای روغن را گرم کرده، سپس مخلوط پیاز و گوجه گیلاسی را داخل آن ریخته و
به مدت ۴ دقیقه تفت دهید. بعد سرکه و شکر را به آن افزوده و ۲
دقیقه دیگر تفت دهید. سپس استاک ماهی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم حدود ۹
دقیقه بپزید. بعد آرد ذرت را با آّرد مخلوط کرده و به سس اضافه
کنید و بگذارید تا روی حرارت غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

مراحل پخت این غذای مقوی

۴- ماهی سرخ شده را با سس پیاز، فلفل و پیازچه (قسمت سبز) تزیین و سرو کنید.

• برای تهیه استاک ماهی: استخوان و پوست ماهی را همراه با ۱ حبه سیر، ۱ عدد پیاز و
برگ بو درون قابلمه ای حاوی ۲ پیمانه آب ریخته و بگذارید تا بپزد.
(بعد از ۲۰ دقیقه دوسوم پیمانه آب باقی خواهدماند). سپس آن را از صافی رد کرده و استفاده کنید.

ماهنامه سرآشپز / پرشین وی

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن