آشپزیغذای ایرانی و محلی

غذا با طعم یلدا: تهیه ران مرغ و انار

این روزها می‌توانید انار را همه‌جا پیدا کنید. چطور است که این بار به سراغ یک دستورالعمل خوشمزه‌ی ایرانی با مرغ و میوه خوشمزه‌ی انار برویم؟ در ادامه با ما همراه باشید، زیرا طرز تهیه کامل این غذا را به شما آموزش می‌دهیم. حتی می‌توانید آن را به عنوان شام شب یلدا در کنار خانواده درست کنید! البته می‌توانید برای شب یلدای خود ژله هندوانه‌ای نیز تهیه کنید. همراه گیاه سلامتی باشید.

اجازه دهید به سراغ دستورالعمل تهیه ران مرغ و انار برویم که البته ساده و در عین حال بسیار شگفت‌انگیز است و بیشتر از ۲۵ دقیقه وقت شما را نخواهد گرفت. برای طعم دادن به این غذا لازم است مقداری سیر، به همراه مربای انار و سرکه داشته باشید. می‌توانید این مواد را مخلوط کرده و سپس پوست مرغ را کمی بالا بزنید و این مواد را درونش قرار دهید تا طعم بسیار بهتری پیدا کند.

یک عدد پیاز قرمز را پوست کنده و خرد کنید و در ظرفی قرار دهید. (نصف آن را برای بعد نگه دارید) سپس باید مرغ‌ها را روی آن‌ها بگذارید و در ظرف را ببندید و تا حدود ۲ ساعت آن را در یخچال یا فریزر نگه دارید. سپس باید ظرف را بیرون بیاورید و بگذارید حدود ۱۵ یا ۲۰ دقیقه در دمای معمولی اتاق باقی بماند. قبل از قرار دادن مرغ‌ها در ماهیتابه، آن ماهیتابه را روی شعله قرار دهید تا کمی گرم شود. کمی روغن هم بریزید تا سطح آن چرب شود و سپس ران‌ها را در ماهیتابه قرار دهید. سپس نیمی دیگر از پیازها را اضافه کنید.

کمی که گذشت مربای انار را به همراه کمی برگ بو و نمک اضافه کنید تا ترکیبی خوش‌رنگ به دست آید. بگذارید چند دقیقه حرارت ببیند تا حالت مایع آن کم شود. حدود ۲۰ دقیقه برای پخت آن کافی به نظر می‌رسد. در نهایت می‌توانید این غذای لذیذ را به همراه دانه‌های انار و کمی گیاه نعناع سرو کنید. حتی می‌توانید مواد دیگری به آن اضافه کنید. خوراک سیب‌زمینی یا برنج در کنار این غذا می‌تواند ترکیب مناسب و مطلوبی باشد. امیدواریم از این دستورالعمل در شب یلدای خود بهره بگیرید.

ترجمه از themediterraneandish

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن