تغذیهتغذیه سالمکبد و کلیه

غذاهای مناسب برای افرادی با بیماری کلیه

غذاهای دارای آنتی‌ اکسیدان،دارای خواصی هستند که موجب نابود شدن رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شوند. بنابراین برای افرادی که از بیماری کلیه رنج می‌برند، بسیار مفیذ است. مصرف غذای سالم و داشتن برنامه غذایی مناسبی که برای کلیه‌ها مفید است، می‌تواند در بهبود وضعیت افراد کمک کند. در ادامه با گیاه سلامتی همرا شوید تا بهترین غذاها برای سلامت کلیه‌ها را معرفی کنیم. البته توصیه همیشگی، مشاوره با دکتر برای داشتن بهترین تغذیه است اما این مطلب هم می‌تواند کمک‌کننده باشد.

فلفل دلمه‌ای قرمز

این نوع فلفل مقدار کمی پتاسیم دارد اما باید توجه کرد که سرشار از ویتامین C و ویتامین A و ویتامین B6 است. همچنین می‌توان فولیک اسید و فیر را در آن یافت. فلفل دلمه‌ای قرمز شامل نوعی آنتی اکسیدان به نام لیکوپن است که خاصیت‌های بسیار خوبی برای بدنتان دارد و می‌تواند از سرطان هم جلوگیری کند. می‌توانید این فلفل را با غذاهایی که علاقه دارید یا به عنوان طعم‌دهنده استفاده کنید.

کلم پیچ

کلم پیچ دارای ماده‌ای به نام فیتوکمیکال است. یعنی انواعی از مواد شیمیایی که در میوه‌ها و سبزی‌ها وجود دارد و قادر است رادیکال‌ها را قبل از صدمه رساندن به بدن، بشکند. به نظر می‌رسد تعدادی از این فیتوکمیکال‌ها در مبارزه و پیشگیری از سرطان هم نقش دارند. در کلم پیچ می‌توان مقدار زیادی ویتامین K و C و همچنین فیبر و فولیک اسید یافت. با توجه به قیمت آن می‌توانید از این کلم برای بهبود وضعیت کلیه بهره بگیرید.

سیر

سیر

سیر خواص بسیار خوبی دارد و از جمله مزایای مصرف آن، حفظ سلامت دندان و پایین آوردن سطح کلسترول است (فرق کلسترول خوب و بد را بدانید). سیر را می‌توان در کنار انواع غذاها استفاده کرد و از خواص فوق‌العاده‌ی آن بهره‌مند شد. سیر علاوه بر طعم و مزه خوبی که به غذا می‌دهد، می‌تواند برای کلیه انسان هم مفید باشد.

 

سیب

بسیاری از افراد، از خواص سیب در کاهش کلسترول، کاهش خطر ابتلا به سرطان و مزایای آن برای قلب و عروق انسان آگاهی دارند. این میوه فیبر زیادی هم دارد و به بهبود وضعیت و عملکرد گوارش شما کمک می‌کند، یک ضرب‌المثل است که می‌گوید با خوردن سیب در هر روز، می‌توان دکتر را دور نگه داشت. البته از خواص دیگر آن، کمک به سلامت کلیه‌ها است و افرادی که مشکل کلیه دارند می‌توانند از این میوه استفاده کنند. سیب را می‌توان به شکل‌های مختلف، مثلاً در کنار غذا یا به صورت آب‌میوه مصرف کرد.

 

بلوبری

بلوبری سرشار از نوعی آنتی اکسیدان به نام آنتوسیانین است که موجب رنگ آبی تیره آن‌ها شده است. همچنین باید آن را منبع خوبی از ویتامین C و منگنز (لازم برای سلامت استخوان) و فیبر دانست. پس با وجود آنتی‌ اکسیدان در این میوه، می‌توان گفت که خواص خوبی برای بدن و به‌ویژه کلیه دارد.

 

سفیده تخم مرغ

سفیده تخم مرغ را به عنوان منبع خالص پروتئین می‌شناسند که باکیفیت‌ترین نوع پروتئین را به همراه آمینواسیدهای ضروری دارد. این نوع از پروتئین، بسیار برای کلیه مفید است و نسبت به پروتئین موجود در گوشت یا زرده، گزینه بهتری محسوب می‌شود. بنابراین مصرف سفیده به میزان کافی توصیه می‌شود.

 

منبع: ترجمه از Davita

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن