غذای ایرانی و محلی

طرز تهیه چلوگوشت گیاهی با هویج

طرز تهیه چلوگوشت گیاهی با هویج

 

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویای درشت۱۵۰ گرم
 روغن مایعبه میزان لازم
 پیاز خرد کرده۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
 زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاهیک دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
هل۱۰ عدد
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
زعفران حل کرده۱ قاشق چایخوری
هویج متوسط۳ عدد

 

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویا را به مدت ۲ ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبکش بریزید. حالا در قابلمه‌ی مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از ۵ دقیقه پیاز را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید.

 

سپس ادویه‌ها، هل و رب گوجه‌فرنگی را به سویا بیفزائید و پس از ۳ دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید؛ به گونه ای که آب روی سویا را بپوشاند. اکنون حرارت را کم کنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در آخر، نمک و زعفران را اضافه کنید. حالا هویج را خلالی خرد کنید و در اندکی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود.

 

اینک همه‌ی مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را دم کنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بکشید.

 

یادآوری: مقدار برنج برای این مواد، در حدود ۳ پیمانه (تقریباً ۴۵۰ گرم ) می باشد.

 

منبع : shooroshirin.ir / beytoote.com

 

مجله تندرستی گیاه سلامتی : طرز تهیه چلوگوشت گیاهی با هویج

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن