غذای بین المللی

طرز تهیه پنکیک گوشت فرانسوی

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده500 گرم
پیاز1 عدد
جعفری خرد شده100 گرم
تخم مرغ3 عدد
شیر 1 لیوان
آرد1 فنجان
روغن150 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز4 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار کافی

طرز تهیه مواد میانی

پیاز را خرد کرده و با دو قاشق روغن سرخ کنید و گوشت را به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید. بعد یک لیوان آب با کمی نمک و فلفل را داخل آن ریخته و با حرارت ملایم بگذارید چندجوش بزند تا آب آن جذب شود. تخم مرغ‌‌های آب پز شده را رنده کرده، و با جعفری خرد شده مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید.

طرز تهیه خمیر و پنکیک

تخم‌مرغ، شیر، آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف ریخته و به هم بزنید، تا مخلوط شود، سپس دو قاشق روغن در ماهیتابه ریخته و هنگامی که داغ شد، نصف مایه آماده شده را در روغن ریخته و تابه را تکان دهید تا یکنواخت گردد. سپس دو طرف آن را سرخ کرده تا طلایی رنگ شود. پنکیک را از تابه خارج نموده و دومین پنکیک را نیز به همین صورت آماده کنید.

مرحله نهایی تهیه پنکیک گوشت فرانسوی

مایه گوشت را وسط دو پنکیک گذاشته و در دیس بچینید و با حلقه‌های گوجه‌فرنگی و جعفری آن را تزئین کنید.

منبع: آشپزی مریم

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن