غذای بین المللی

طرز تهیه پنکیک گوشت فرانسوی

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده500 گرم
پیاز1 عدد
جعفری خرد شده100 گرم
تخم مرغ3 عدد
شیر1 لیوان
آرد1 فنجان
روغن150 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز4 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار کافی

طرز تهیه مواد میانی

پیاز را خرد کرده و با دو قاشق روغن سرخ کنید و گوشت را به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید. بعد یک لیوان آب با کمی نمک و فلفل را داخل آن ریخته و با حرارت ملایم بگذارید چندجوش بزند تا آب آن جذب شود. تخم مرغ‌‌های آب پز شده را رنده کرده، و با جعفری خرد شده مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید.

طرز تهیه خمیر و پنکیک

تخم‌مرغ، شیر، آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف ریخته و به هم بزنید، تا مخلوط شود، سپس دو قاشق روغن در ماهیتابه ریخته و هنگامی که داغ شد، نصف مایه آماده شده را در روغن ریخته و تابه را تکان دهید تا یکنواخت گردد. سپس دو طرف آن را سرخ کرده تا طلایی رنگ شود. پنکیک را از تابه خارج نموده و دومین پنکیک را نیز به همین صورت آماده کنید.

مرحله نهایی تهیه پنکیک گوشت فرانسوی

مایه گوشت را وسط دو پنکیک گذاشته و در دیس بچینید و با حلقه‌های گوجه‌فرنگی و جعفری آن را تزئین کنید.

منبع: آشپزی مریم

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن