آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه نان موز

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه نان موز را با هم مرور کنیم. این نان یک صبحانه عالی برای همه افراد است. اگر این نان را با کره بادام زمینی بخورید قطعا عاشقش خواهید شد. در این مقاله همراه ما باشید تا با هم طرز تهیه این نان را بررسی کنیم.

 مواد مغذی موجود در نان موز:

  • 218 کیلوکالری
  • 8 گرم چربی
  • 33 گرم کربوهیدرات
  • 15 گرم قند
  • 2 گرم فیبر
  • 3 گرم پروتئین
  • 5 گرم نمک

برای 8 الی 10 نفر

زمان آماده سازی: 40 دقیقه

مواد لازم برای تهیه نان موز:

نان موز

  • 3 عدد موز بزرگ
  • 75 گرم روغن سبزیجات  یا روغن آفتابگردان
  • 100 گرم شکر قهوه ای
  • 225 گرم آرد ساده
  • 3 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 3 قاشق چایخوری دارچین
  • 50 گرم میوه خشک شده یا آجیل( اختیاری)

 طرز تهیه:

ابتدا فرتان را با دمای 200 درجه سانتیگراد/ 180 درجه فن/ 6 گاز گرم کنید. سه عدد موز را له کنید . برای اینکار می توانید از چنگال استفاده کنید. حالا 75 گرم روغن  و 100 گرم شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

225 گرم آرد ساده، سه قاشق چایخوری بکینگ پودر و دارچین را اضافه کنید. 50 گرم میوه خشک شده یا آجیل به آن اضافه نمایید.

حالا آن را در سینی فر چرب شده بگذارید و در فر قرار دهید. اگر لازم بود روی آن را با فویل بپوشانید.

بعد از 20 دقیقه نان موز شما آماده است. قبل از برش دادن اجازه دهید کمی سرد شود. این نان را می توانید با کره بادام زمینی سرو کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن