دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مافین پنیری با بلوبری

مافین پنیر خامه‌ای یا بلوبری یکی از شیرینی‌های بسیار خوشمزه و جدیدی است که می‌توانید آن را برای صبحانه استفاده کنید. احتمالاً تاکنون این دستور پخت را امتحان نکرده‌اید که در این صورت، قرار است یک کار جالب انجام دهید و مافینی جدید با طعمی فوق‌العاده را تجربه کنید. همان‌طور که می‌دانید بلوبری خواص فراوانی دارد اما علاوه بر خواص، طعم بی‌نظیری هم به مافین‌های ما می‌بخشد. در ادامه با گیاه سلامتی همراه شوید، زیرا دستور تهیه یک مافین عالی را برای شما آماده کردیم، تا آن را بپزید و لذت ببرید!

کیفیت این مافین‎ها بسیار مثال‌زدنی است چونکه پنیر و پس‌آب کره موجود در آن، باعث نرمی و لطافت و خوشمزگی می‌شود. خب، بیشتر از این وقت را تلف نکنیم و ابتدا مواد مورد نیاز را به شما معرفی کنیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه این مافین:

  • یک دوم فنجان روغن نباتی
  • ۱ فنجان شکر
  • مقداری پنیر خامه‌ای / در دمای اتاق باشد
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل
  • تراشه (ریز شده) پوست لیمو به اندازه ۱ تا نصف قاشق چای‌خوری
  • یک و نیم فنجان آرد
  • مصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • یگ چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف فنجان پس‌آب کره
  • ۱ فنجان بلوبری

 

دستورالعمل تهیه:

ماهیتابه را مقداری گرم کنید. سپس یک ظرف بزرگ حاضر کنید و روغن نباتی را به همراه شکر و مقداری پنیر خامه‎ای اضافه کنید. پس از این کار، باید تراشه پوست لیمو، وانیل و تخم مرغ را مخلوط کنید و به موادی قبلی بیفزایید.  در ظرفی دیگر، نمک و پودر بیکینگ و آرد را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را با مواد مرطوب ترکیب کنید. سپس به آرامی و با حواسِ جمع، بلوبری را اضافه کنید.

در انتها که مواد آماده شد، آن را در قالب‌های آماده مافین قرار دهید، سعی کنید چند عدد بلوبری را در بالای سطح مواد فرو کنید. لازم است که ۱۵ الی ۲۰ دقیقه صبر به خرج دهید تا آماده شود، عجله نکنید! سپس آن‌‌ها را از فر بیرون بیاورید و از خوردنشان لذت ببرید! امیدواریم این مافین خوشمزه را در خانه درست کنید و طبق دستورالعمل ما پیش بروید.

ترجمه از Divascancook

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن