ساندویچ و پیتزا

طرز تهیه فلافل با سس مخصوص

طرز تهیه فلافل با سس مخصوص

لینک دانلود اپلیکیشن آشپزگرام

مواد لازم :

نخود                                                 ۲ پیمانه

تخم مرغ                                            ۲ عدد

سیب زمینی خام                                ۱عددکوچک

پیازرنده شده                                      ۱ عدد

سیررنده شده                                     ۲ عدد

بکینگ پودر                                         ۱ قاشق چایخوری

ادویه جات،زردچوبه و نمک وفلفل وروغن   برای سرخ کردن به میزان لازم

 سس فلافل:

 پودرانبه                                ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی                     ۱ قاشق غذاخوری

سرکه                                   ۴/۱ پیمانه

آب به میزان لازم

نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه فلافل:

نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن راعوض میکنیم.سپس ازچرخ گوشت دومرتبه ردکرده باپیازرنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تایکدست شود.در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تاکاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود.
طرزتهیه سس فلافل: رب گوجه فرنگی – پودرانبه- سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود،سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود
منبع:کتاب آشپزى / seemorgh.com
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن