کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی

یکی از خوشمزه ترین شیرینی‌های سنتی ایرانی شیرینی پادرازی است این شیرینی بطور سنتی به کمک از 3 نوع آرد تهیه می شود. آرد نخودچی، آرد گندم و آرد برنج از مواد اصلی این شیرینی می باشد. شیرینی پادرازی از دیر باز جهت پذیرایی در عید نوروز در گیلان تهیه می‌شد و می توان گفت یکی از شیرینی های  مخصوص عید نوروز بوده و هست.
در ادامه مطلب با آموزش درست کردن شیرینی پادرزای شما را آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم

آرد گندم70 کرم
آرد برنج65 گرم
آرد نخودچی70 گرم
روغن جامد125 گرم
پودر قند80 گرم
تخم مرغ1 عدد
شربت یا عسل  ۱ قاشق چای‌خوری
پودر هل  نصف قاشق چای‌خوری

مواد مورد نیاز برای تهیه رومال

زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم‌کردهنصف قاشق چای‌خوری
پودر قند ۱ قاشق چای‌خوری
کنجد به مقدار دل‌خواه

همچنین مطالعه کنید: دستور تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه

– ابتدا تخم مرغ را کاملا توسط همزن یا چنگال مخلوط کنید.
– سپس عسل و پودر قند را با تخم مرغ مخلوط کنید و ان را کاملا هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکنواخت شود.
– توسط یک همزن روغن جامد را هم بزنید تا باز شود ، سپس کم کم آرد را اضافه کنید هم زدن را تا حدود 10 دقیقه ادامه دهید تا بصورت یک مایه کرم رنگ چسبنده شود.
– اکنون نوبت اضافه کردن تخم مرغ مخلوط شده است بعد فقط به مقدار یک همزدن کم آن را مخلوط کنید.
– در مرحله بعد مواد بدست آمده را دو قسمت کنید، پودر هل را به یک قسمت اضافه کنید و پودر زنجبیل را به قسمت دیگر مخلوط کنید.
– این مرحله خمیر مقداری چسبناک می شود گه جای نگران نیست.
– هرقسمت را بصورت جداگانه داخل یک کیسه فریزری بگزارید و مقداری آن را با دست صاف کنید و بسته ها را چندساعت یا بهتر است یک شب داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
– بعد آن را از یخچال خارج کنید، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید ، روی یک سینی آرد بپاشید و روی سطح آردپاشی‌شده کمی خمیر را با دست ورز دهید.
– به ضخامت حدودا 4 الی 5 میلی متر خمیر را باز کنید و توسط قالب شیرینی زبان، خمیر را قالب بزنید و به سینی فر انتقال دهید.
– موادی که روی شیرینی مالیده میشود را با هم مخلوط کنید و توسط یک برس روی سطح شیرینی‌ها  بمالید.
– با پشت چنگال روی سطح شیرینی‌ها را خط بیندازید و مقداری کنجد روی آن بپاشید و سپس سینی را درون فر گرم بگذارید.
– در حدود 10 الی 15 دقیقه این شیرینی زمان برای پخت نیاز دارد.
– اگر دمای فر تا ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد کم کنید، زمان پخت را می توان تا ۲۰ دقیقه افزایش داد.

اکنون این شیرینی خوشمزه سنتی آماده است و میتوانید از خوردن آن لذت ببرید.

ستاره / پرشین وی

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن