کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی از شیرینی های خوش رنگ و لعاب سنتی ایرانی است. شیرینی مارمالادی معمولا برای پذیرایی در مناسبت های گوناگون استفاده می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی مارمالادی آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • آرد
  • پودر قند
  • مارمالاد
  • تخم مرغ
  • وانیل
  • روغن یا کره
  • یک پنجم پیمانه
  • یک سوم پیمانه
  • کمی (آلبالو – گیلاس)
  • ۲ عدد
  • کمی
  • دو سوم پیمانه

طرز تهیه:

گام اول: ابتدا باید کره و پودر قند را آنقدر هم بزنید تا سفید شود.
گام دوم: سپس زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده های تخم مرغ را باید یکی یکی به مخلوط پودر قند و کره اضافه کنید. بعد از آنکه وانیل را نیز اضافه کردید مخلوط را هم بزنید.
گام سوم: پس از مخلوط کردن مواد بالا، آرد را نیز کم کم اضافه کنید و خوب مالش دهید تا به خمیری صاف و یکدست برسید.
گام چهارم: اکنون خمیر را به صورت توپ های کوچکی در بیاورید و وسط آن را گود کنید.
گام پنجم: سفیده های تخم مرغ باقیمانده را در یک ظرف مناسب آنقدر هم بزنید تا ابری مانند شود. بعد از آن باید خمیرهای توپی شده را در آن فرو برده و بغلطانید.
گام ششم: شیرینی ها را درون سینی چرب شده بصورت فاصله دار بچینید و در فر شماره ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.
گام هفتم: شیرینی های پخته شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند. بعد از آن می توانید درون حفره های آنها را با مارمالاد پر کنید.

منبع: رنگین سفره

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن