سالاد و سس

طرز تهیه سس ارده

مواد لازم:

روغن زیتون:             ۱ لیوان
ارده:                        ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری(به دلخواه)
نخود پخته:               ۷ قاشق غذاخوری
سیر:                       ۱ حبه
نمک:                       ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز:                نصف قاشق چای‌خوری
آب لیموترش تازه:       نصف استکان

طرز تهیه:

ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید، سپس آن را پخته و می‌گذاریم تا کاملاً آب آن چیده شود سپس تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید، در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته و مقداری ارده به سس اضافه کنید و مجدداً آن را مخلوط کنید، تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه است و پایه سس‌های دیگر به شمار می‌رود. از این سس میتوان برای انواع سالاد ها استفاده کرد و از طرفی لینت دهنده دستگاه گوارش هم هست.

از این سس می‌توان در تهیه انواع سالاد، فلافل و … استفاده نمود.

منبع: سلمی طب

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن