

طرز تهیه سس ارده
مواد لازم:
روغن زیتون: ۱ لیوان
ارده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری(به دلخواه)
نخود پخته: ۷ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه: نصف استکان
طرز تهیه:
ابتدا نخود را از شب قبل خیس کنید، سپس آن را پخته و میگذاریم تا کاملاً آب آن چیده شود سپس تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید، در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته و مقداری ارده به سس اضافه کنید و مجدداً آن را مخلوط کنید، تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه است و پایه سسهای دیگر به شمار میرود. از این سس میتوان برای انواع سالاد ها استفاده کرد و از طرفی لینت دهنده دستگاه گوارش هم هست.
از این سس میتوان در تهیه انواع سالاد، فلافل و … استفاده نمود.
منبع: سلمی طب