پیش غذا و دسر

طرز تهیه دسر ماست خرما

طرز تهیه دسر ماست خرما

 

مواد اولیه :

 

 پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری(۲۰ گرم)
آبنصف پیمانه(۸۰ میلی لیتر)
ماستیک و نیم پیمانه(۳۰۰ گرم)
خرما بدون پوست و هسته۱۲ عدد(۲۰۰ گرم)
خامه شیرین شدهیک پیمانه(۲۰۰ گرم)
عرق بیدمشکیک قاشق چایخوری(هفت میلی لیتر)

 

طرز تهیه:

 

پودر ژلاتین را با آب حل کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا رقیق شود. ماست و خرما را در مخلوط کن ریخته و به مدت یک دقیقه هم می زنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا یکدست شود و بعد از آن از روی حرارت برمی داریم. خامه را با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و به همراه عرق بیدمشک به مخلوط ماست اضافه می کنیم. ژلاتین رقیق شده را به مواد بالا اضافه و مخلوط می کنیم. مایه را داخل قالب ریخته و به مدت شش تا هفت ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر آماده شود، سپس در ظرف دلخواه سرو می نمائیم.

 

منبع:ashpaziem / beytoote.com

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن