پیش غذا و دسر

طرز تهیه دسر زرده تخم مرغ با شربت میوه

روش تهیه دسر زرده تخم مرغ به همراه شربت میوه

این دسر یک نوع کرم ساده و سرشار از خواص تخم‌مرغ بوده که می‌توان با افزودن شربت میوه، طعم دلپذیری به آن داد. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه آن آشنا کنیم.

 

مواد لازم

زرده تخم مرغ                                ۵ عدد

آب انگور سفید                              ۱۵۰ میلی‌گرم

شکر دانه ریز                                ۱۰۰ گرم

بیسکوییت بادامی (برای سرو کردن)   به مقدار لازم

 

روش تهیه دسر زرده تخم مرغ

ابتدا زرده‌های تخم مرغ را به همراه شکر دانه ریز مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کرم‌ رنگ و غلیظ شده و حجم آن تقریباً ۲ برابر شود.

سپس ظرف محتوی مواد یادشده را به روی قابلمه‌ای از آب در حال جوش قرار دهید.

در این مرحله آب‌انگور را کم‌کم به مخلوط اضافه کرده و مدام هم بزنید تا مخلوط مورد نظر، کف‌دار و گرم بشود. این کار را به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه ادامه دهید.

حالا کرم آماده شده را که به صورت یک مایع با رنگ روشن و کف‌دار درآمده است، درون چهار لیوان بریزید.

می‌توانید این کرم را به صورت داغ به همراه میوه تازه یا بیسکوییت بادامی میل نمایید.

مجله تندرستی گیاه سلامتی

منبع : avayesalamati.com / beytoote.com

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن