

طرز تهیه اسپاگتی خانگی به همراه سس
در این مطلب میخواهیم طرز تهیه یک غذای لذیذ و ساده را آموزش دهیم که در تمام دنیا طرفدار دارد. بله، منظورمان اسپاگتی به همراه سس خوشمزه است که اکنون از ابتدا تا انتهای تهیهی آن را به طور کامل برایتان توضیح میدهیم. در ادامه همراه وبسایت گیاه سلامتی باشید.
این سس اسپاگتی آنقدر خوشمزه است که باور نمیکنید! در ادامه حتماً همراه ما باشید تا یک غذای خانوادگی و البته آسان را تهیه کنیم. اجازه دهید ابتدا به سراغ سس گوجهی خوشمزه برویم که محبوب خانواده است و البته به راحتی میتوانید آن را درست کنید. پس به تعدادی گوجه رسیده و تازه نیاز دارید. اگر میخواهید نتیجه کار بهتر شود، فقط از گوجههای باکیفیت استفاده کنید، حتی آنهایی که کوچکترین مشکلی دارند را کنار بگذارید!
مواد مورد نیاز برای سس و طرز تهیه:
- روغن زیتون
- تعدادی گوجه
- ۱ فنجان پیاز خرد شده
- چند قطعه سیر ریز شده
- ۱ فنجان آب گرم
- ۲ قاش چایخوری مرزنگوش؛ جعفری و ریحان به شکل ریز شده
- ۲ قاشق چایخوری شکر قهوهای
- مقداری نمک و فلفل برای مزه دادن به سس
تهیه: ابتدا ماهیتابه را گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید و روغن را در سطح آن پخش کنید. گوجهها را از وسط برش دهید و در ماهیتابه قرار دهید. حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه پختن کافی است، سپس آن را از روی شعله بردارید و بگذارید سرد شود. وقتی که سرد شد، پوست گوجه را بکنید و اگر دوست داشتید دانهها را هم جدا کنید. در ظرفی دیگر، روغن زیتون بریزید و سپس پیازها را اضافه کنید تا طلایی شوند. بعد نوبت به سیرها میرسد. سپس باید گوجهها اضافه شوند، سعی کنید آنها را کمی له کنید. آب را هم اضافه کنید و صبر کنید تا آب غذا کم شود (حدود ۳۰ دقیقه مناسب است اما به شرایط پخت بستگی دارد). جعفری و ریحان و مرزنگوش را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مقداری دیگر حرارت ببیند تا آب به کمترین حد برسد. در مراحل انتهایی شکر قهوهای را نیز اضافه کنید، به همراه نمک و فلفل. در انتها سس شما آماده است و باید بگذارید کمی سرد شود. همچنین میتوانید آن را تا یک هفته در فریزر نگهداری کنید و هر زمان لازم بود، در غذای خود استفاده کنید.
مواد مورد نیاز غذای امروز را تهیه کنید:
- ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۲ فنجان از سس مخصوص اسپاگتی
- مقداری رب گوجه فرنگی
- ۱ فنجان آب مرغ
- ۱ فنجان آب
- یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل
- ۲ قاشق چایخوری شکر قهوهای
- ۱ قاشق چایخوری جعفری و ریحان
- برای روی اسپاگتی: زیتون سیاه، پنیر پارمیزان، ریجان تازه
دستورالعمل تهیه اسپاگتی:
گوشتها در یک ظرف یا ماهیتابه قرار دهید و روی شعله بگذارید تا به رنگ قهوهای درآید. چربیها را از گوشت جدا کنید. سپس لازم است که سس مخصوص و رب گوجه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آب اضافه کنید و در آن کمی فلفل بریزید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حدود ۱ ساعت با شعله آرام بپزد. سپس شکر قهوهای را اضافه کنید و سبزیجات را روی آن قرار دهید. در نهایت میتوانید تمام این مواد را روی اسپاگتیها بریزید و با مواد روی اسپاگتی (ذکر شده در بالا) آن را تزئین کرده و مزهای بینظیر را تجربه کنید. امیدواریم این غذای خوشمزه را درست کنید و به همراه خانواده از آن لذت ببرید.
منبع: ترجمه از Divascancook