ساندویچ و پیتزا

ساندویچ پیتزا سوفله

 ساندویچ پیتزا سوفله

مواد لازم:

سیب زمینی پخته و رنده شده۲ عدد متوسط
فلفل دلمه۲ عدد
پیاز۲ عدد
مرغ پخته شده۲ عدد
ماست۱ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
گشنیز خرد شدهنصف لیوان
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم
سیر نرم شده۲ حبه
تخم مرغ۱ عدد
پنیر پیتزا رنده شده۱ لیوان
نان مخصوص تستبه مقدار لازم

 

طرز تهیه:
۱٫ نانهای مخصوص تست را به ترتیب و کنار هم در ظرف نسوزی می چینیم بطوریکه بین نانها فاصله نباشد.

۲٫ مرغ پخته شده را ریش ریش می کنیم و روی نانها می ریزیم بطوریکه تمام سطح نانها را بپوشاند.
۳٫ سیب زمینی پخته شده را با فلفل دلمه و پیاز که بصورت باریک و نازک خلال کرده ایم مخلوط می کنیم و روی مرغ می ریزیم.
۴٫ ماست را با نمک و فلفل سیاه،گشنیز خرد شده،پودر فلفل قرمز و سیر نرم شده و ۱ عدد تخم مرغ مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. سپس سس بدست آمده را روی سیب زمینی می ریزیم.
۵٫ پنیر پیتزای رنده شده را روی مواد می ریزیم بطوریکه تمام سطح مواد را بپوشاند.
۶٫ روی پنیر را با نانهای تست که کنار هم می گذاریم،می پوشانیم.
۷٫ سینی ساندویچ را بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا روی نانها طلایی رنگ شود.
منبع: بیتوته

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن