آشپزیسالاد و سس

سالاد تن ماهی به همراه مارچوبه

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه یک سالاد خوشمزه را با هم مرور کنیم. سالاد تن ماهی به همراه مارچوبه طعم بسیار خوبی دارد و غذای سالم و بدون گلوتنی است. پس با گیاه سلامتی همراه باشید.

زمان آماده سازی: 5  الی 8 دقیقه پخت

برای 2 نفر

 

موارد مورد نیاز برای تهیه سالاد تن ماهی و مارچوبه:

  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 200 گرم مارچوبه
  • تن ماهی 160 گرم
  • یک عدد پیاز قرمز کوچک خرد شده
  • 125 گرم لوبیای سفید
  • پوست و آب یک دوم لیمو ترش
  • یک قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
  • یک قاشق غذاخوری شوید خرد شده

طرز تهیه سالاد:

سالاد تن ماهی

برای تهیه  این سالاد خوشمزه و مقوی ، یک ماهیتابه را با آب پر کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد تخم مرغ را در آن بگذارید و مارچوبه را با هم برای 8 دقیقه بخارپز کنید.

در این میان سایر مواد تشکیل دهنده را با هم کمی تفت دهید و آن ها را در ظرفی که دوست دارید بریزید. تخم مرغ را در آب سرد بگذارید تا راحت تر پوستش کنده شود. پوست آن را بکنید و روی سالاد بریزید. حالا مارچوبه پخته شده را خرد کنید و به سالاد تن ماهی تان اضافه کنید.  سالاد شما آماده است. نوش جان. حالا می توانید کنار خانواده تان بنشینید و این سالاد را به همراه عزیزانتان میل کنید. سالاد تن ماهی و مارچوبه سرشار از مواد مغذی فراوانی است که به شما کمک می کند بدن سالم و شادابی داشته باشید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن