شربت و دمنوش

دم‌کرده مخلوط گل و میوه ادویه

مواد لازم:

میوه به خشک شده:                  ۱ لیوان
گل گاوزبان:                               ۳ قاشق غذاخوری
پوست سیب خشک و خرد شده:  نصف لیوان
چای کوهی:                              ۲ قاشق‌ غذاخوری
دارچین خرد شده:                      ۲ قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال خشک شده:  ۲ قاشق غذاخوری
هل سبز:                                 ۱ قاشق غذاخوری
گل بنفشه:                              ۱ قاشق غذاخوی
عسل:                                    دو قاشق مربا خوری در هر لیوان

طرز تهیه:

به‌ها را درشت رنده کنید و پوست سیب‌ها را کاملاً خرد نمائید. هر دو را جداگانه در دستگاه میوه خشک‌کن برقی و یا روی بخاری و یا جلوی پنکه خشک کنید. سپس به‌های خشک شده را درون فر با حرارت کم قرار دهید تا برشته و قهوه‌ای تیره شوند. باید حتماً به‌طور مداوم آن‌ها را بررسی کنید تا نسوزند و چوب دارچین را به قطعات ریز خرد کنید و هل را کمی بکوبید تا پوست آن شکسته شود و عطر بیشتری به دم کرده بدهد. زنجبیل‌ها را به‌صورت قطعات کوچک (اندازه نخود) در آورید، هر یک از عناب‌ها را با کارد دو تکه کنید. حال تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کنید و در ظرف مخصوصی که در آن محکم باشد نگهداری کنید. از آنجا که امکان نگهداری این دم‌کردنی به مدت طولانی وجود دارد می‌توانید به میزان زیاد از آن استفاده کنید.

برای مصرف این دم‌کردنی دو قاشق غذاخوری از آن را همراه ۲ لیوان آب جوش به‌مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دم کنید و همراه عسل به آرامی میل فرمایید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن