آشپزیپیش غذا و دسر

دسر میوه های کاراملایز شده

مواد لازم :

شکر: ۱/۲ پیمانه

آب: ۵ قاشق سوپ خوری

آب گرم : مقداری

انواع میوه ها از جمله : انگور , توت فرنگی , گیلاس , و…

طرز تهیه:

در ظرفی شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را هم بزنید تا اینکه شکر حل شود و جوش آید آنگاه بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید سپس ظرف را داخل کاسه آب گرم قرار دهید میوه ها را به طور جداگانه داخل کارامل زده و بعد بر روی صافی فلزی چرب شده قرار دهید تا سرد و سفت شود میوه ها باید در جای خنک به مدت ۲۴ ساعت بماند. (در یخچال قرار ندهید)

منبع : هنر آشپزی

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن