آشپزیپیش غذا و دسر

دسر ماست

 

مواد لازم:

شیر :۱/۴ لیوان

ژلاتین : ۳ ورق

خامه : ۲۰۰ گرم

ماست کیسه انداخته : ۱/۴ لیوان

وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری

شکر : ۱ لیوان

 

طرز تهیه:

ابتدا شیر را با شکر مخلوط کرذه تا شکر ذر شیر حل شود ، سپس ماست را اضافه کرده و وانیل و خامه را به آن اضافه کرده و باز مخلوط میکنیم . ژلاتین را که قبلا در

آب سرد نرم کرده و در ۱/۲ استکان آب گرم حل می کنیم سپس همراه با آناناس خرد شده مایه به دست آمده را در ظرف دلخواه ریخنه و در یخچال قرار می دهیم تا کرم بسته شود و رویش را با خامه تزئین می کنیم.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن