کیک و شیرینی

دستور تهیه کیک عسل و زنجبیل

دستور تهیه کیک عسل و زنجبیل

 

کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به خوراک و همین طور کیک می دهد.

 

مواد لازم برای کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز :

 

زنجبیل۱ قاشق چایخوری
عسل۳ قاشق غذاخوری
 تخم مرغ۳ عدد
کره ۱۵۰ گرم
شکر۱ لیوان
شیر۱/۵ لیوان
وانیل شکری۱ بسته
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری سرخالی
آرد گندم۲ لیوان

 

طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل :

 

سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید. چون بو و طعم زنجبیل تازه بسیار بهتر است. زنجبیل تازه را رنده کرده در ظرف بزرگی همراه عسل ریخته خوب مخلوط کنید.  تخم مرغ و کره ( همیشه نیم ساعت قبل از درست کردن شیرینی یا کیک کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد) را افزوده به هم زدن ادامه دهید. شکر و وانیل را به مخلوط  اضافه کرده با همزن آنقدر بزنید تا مواد کاملا  یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید. تا به خورد مواد برود.

 

آرد را به همراه بکینگ پودر دو الی سه بار از الک رد کنید تا کمی پوک شود. در چند مرحله به مواد اضافه کنید. (در تعریف اصلی آمده است که همه مواد را در یک  مرحله با هم مخلوط  کنید. وقتی همه مواد به یک باره مخلوط شود. کیک حالت خمیری و غیر منسجم پیدا می کند. که در تهیه کیک اشتباه بسیار بدی است. پس سعی کنید مرحله به مرحله انجام دهید.)

 

قالب مناسب انتخاب کرده اگر سلیکونی باشد احتیاجی به کاغذ روغنی ندارد. در غیر این صورت کاغذ روغنی انداخته دو سوم قالب را از مایه کیک پر کرده در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملا طلایی شود.

 

کیک را ولرم سرو کنید.

 

نکته : جهت تزئین می توانید عسل را به روش بن ماری گرم کرده بوسیله برس روی کیک  عسل مالیده خلال پسته و بادام پرک بپاشید.

 

منبع : cafeturk.ir / beytoote.com

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن