کباب و کتلت

دستور تهیه کوکوی گل کلم

دستور تهیه کوکوی گل کلم

 

مواد لازم برای کوکوی گل کلم

گل کلم نیم کیلو
جعفری خرد شده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری ( یا از سبزی کوکو استفاده کنید)
تخم مرغ ۳ عدد
نمک – فلفل – زردچوبه به میزان لازم
آرد ۲ قاشق غذاخوری

کوکوی گل کلم

طرز تهیه کوکوی گل کلم

توی یک قابلمه آب بزیزین و بذارین آبش جوش بیاد.
گل کلم را بشورید و تکه تکه کنید و بندازین داخل قابلمه تا نرم بشه.
یک کمی هم سرکه توی آب بریزین که وقتی کلم پخته میشه خیلی بوی بد نپیچه تو خونه.
تقریبا یک ربع برای پختن کلم کافیه .وقتی کلم پخت با چاقو ریز ریزش کنید. منظورم این نیست که له کنید. فقط خرد کنید.
کلم ها را بریزین داخل یک کاسه، سبزی خرد شده، تخم مرغ ها ، آرد و ادویه ها را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
توی ماهیتابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد مایع کوکو را بریزین توش .
حرارت را ملایم کنید. در ماهیتابه را بذارین وقتی کوکو خودش را گرفت یک دیس بذارین روی ماهیتابه و کوکو را برگردونین توی سینی. بعد دوباره برش گردونین به ماهیتابه و بذارین اون ورش هم سرخ بشه.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی گل کلم

کوکوی گل کلم جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
کوکوی گل کلم را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .

 

منبع: dailys.ir

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن