ساندویچ و پیتزا

دستور تهیه کرپ با ژامبون

دستور تهیه کرپ با ژامبون

 

این کرپ بصورت سرد سرو می شه . پس برای مهمونیها این حسن رو داره که می تونید یک روز قبل آماده کرده و توی یخچال نگهداری کنید . فکر کنم اگه توی مهمونیتون این کرپ رو درست کنید توی همون مسیر بین آشپزخونه و میز غذا تموم می شه . اگه باور ندارید امتحان کنید …
مواد لازم :
جهت تهیه کرپ می تونید از پودر آماده استفاده کنید. یا در منزل کرپ رو درست کنید
ژامبون : ۲۰۰ گرم
پنیر ورقه ای ” ۱۲-۱۰ عدد
خیار شور ” ۲۰۰ گرم
سس مایونز ” ۳ ق س
طرز تهیه :
مایه کرپ رو درست کرده و در ماهیتابه ای که به اندازه یک ق س روغن مایع ریخته اید سرخ کنید .
اگه از ماهیتابه رژیمی استفاده می کنید درش رو نبندید .
من از پودر آماده کرپ استفاده کردم و نصف یک بسته ۳ تا کرپ مستطیلی به من داد .
دستور تهیه کرپ با ژامبون
دستور تهیه کرپ با ژامبون
بعد از اینکه یک طرف اون سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه اون هم سرخ بشه .
دستور تهیه کرپ با ژامبون
به اندازه یک ق س سس مایونز روی کرپ پخش کنید (برای اینکه کالری دریافتی تون خیلی بالا نره می تونید از سس مایونز کم چربی استفاده کنید).
ke04.jpg (386×288)
ke05.jpg (386×288)
چند تا دونه از ژامبون ها رو روی کرپ قرار بدین .
ke06.jpg (386×288)
نصف کرپ رو با خیارشورهای برش خورده نازک پر کنید .
ke07.jpg (386×288)
نصف دیگه اونو با پنیر ورقه ای بپوشونید .
ke08.jpg (386×288)
ke09.jpg (386×288)
و در نهایت رولش کنید .
ke10.jpg (386×288)
سپس در یک نایلون فریزر قرار داده و بمدت ۱ ساعت در یخچال بذارید .
ke11.jpg (386×288)
بعد با فاصله تقریبی یک و نیم سانتیمتر برش بدین ( بهتره برای برش از چاقوی لیزری استفاده کنید ) .
ke12.jpg (386×288)
این هم از کرپ ژامبون …
ke13.jpg (386×288)

منبع : .seemorgh.com / baharsite.com

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن