کباب و کتلت

دستور تهیه کبک سوخاری

روش تهیه کبک سوخاری

در این مطلب قصد داریم شما را با روش تهیه کبک سوخاری آشنا کنیم.

 

مواد لازم

کبک                                  ۲ عدد

ماست                               ۶۰ میلی‌لیتر

آب لیموترش تازه                   ۴۰ میلی‌لیتر

فلفل سیاه                         نصف قاشق چای‌خوری

پیاز خلال شده                     ۳۰ گرم

آب مرغ                              ۲۵۰میلی‌لیتر

زعفران دم‌کرده                     به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

انجیر خشک                     ۱۵ گرم

میخک                             ۲ عدد

آب هلو طبیعی                  ۲۰۰ میلی‌لیتر

آب لیموترش تازه                ۳۰ میلی‌لیتر

 

طرز تهیه سس مخصوص

ابتدا انجیر خشک و میخک و آب هلو را به مدت ده دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. بعد آن را در غذاساز بریزید تا یکدست شده و آن‌وقت آب لیمو ترش را هم به آن اضافه کنید.

 

طرز تهیه کبک سوخاری

در اولین مرحله، پیاز، فلفل سیاه، زعفران، آب لیمو ترش و ماست را با یکدیگر خوب مخلوط کنید. سپس کبک‌ها را درون این مواد بخوابانید و آن را به مدت ۲ ساعت (برای مزه‌دار شدن) داخل یخچال بگذارید.

بعد از گذشت مدت زمان مورد نظر، باید کبک‌ها را درون سینی فر گذاشته، آب مرغ را به آن اضافه کرده و رویش را با ورق آلومینیومی بپوشانید. سینی را درون فر که در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم شده باشد، به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا کبک‌ها خوب بپزند. بعد از گذشت این زمان، ورق آلومینیومی را هم بردارید و اجازه دهید که کبک به مدت ۳ دقیقه تحت حرارت گریل قرار گرفته تا رنگ آن طلایی شود.

در نهایت سس مخصوص را روی کبک‌های آماده شده بریزید و سرو کنید. همچنین می‌توانید آن را به همراه سبزیجات یا پلو سرو کنید.

مجله تندرستی گیاه سلامتی

منبع :  masterchefmag.com/ beytoote.com

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن