کباب و کتلت

دستور تهیه کباب چوبی مدیترانه‌ای

کباب چوبی مدیترانه‌ای که امروز می‌خوایم به شما آموزش بدهیم، یک کباب خوشمزه مرغ هست که با یک سس ریحان مزه دار میشود و طعم دلپزیری به کباب میدهد. امیدواریم از درست کردن کباب لذت ببرید.

مواد لازم

روغن زیتونشش قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهمقداری
کدوی کوچکدو عدد
فلفل دلمه‌اییک عدد
سینه مرغسیصد گرم
سیر خرد شدهیک حبه
ریحان تازه خرد شدهدو قاشق سوپخوری
پیاز ترشی کوچکدوازده تا شانزده عدد
بادمجان قلمی بلندیک عدد
آبلیموی تازهچهار قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا سس مخصوص را آماده می‌کنیم. در یک ظرف گود کوچک ریحان، سیر، روغن زیتون، آب لیموی تازه را مخلوط کرده و سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کرده، بادمجان و کدو را به شکل طولی به قطر پنج میلیمتر ورقه ورقه کنید. سینه‌های مرغ را در اشکال مکعبی پنج سانتی متری خرد کنید، نصف سینه‌های مرغ را در داخل ورقه‌های کدو بپیچید، و تصف دیگر را در داخل ورقه‌های بادمجان بپیچید.

داخل سیخ‌های کباب، ابتدا یک تکه مرغ سپس پیاز ترشی و فلفل دلمه‌ای قرار دهید. سیخ‌ها را داخل یک ظرف گذاشته، سسی را که در ابتدا طرز تهیه آن را بیان کردیم، به وسیله قلم موی مخصوص روی مواد سیخ‌ها بمالید تا تمام مواد مزه دار شود و اجازه دهید نیم ساعت بماند، در انتها هر چه هز سس‌ها در بشقاب باقی ماند در هنگامی که کباب‌ها در حال پختن هستند، با قلم مو روی کباب ها بمالید، کباب ها را زیر گریل یا روی کباب پز قرار دهید تا که نرم شوند، سیخ ها را برگردانید تا آن طرف دیگر نیز بپزد،این کباب را بصورت گرم سرو کنید.

منبع: هنر آشپزی

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن