کباب و کتلت

دستور تهیه کباب مغولی

دستور تهیه کباب مغولی

 

مواد لازم برای کباب مغولی برای ۴ نفر :

 کره ۴ قاشق سوپخوری
 زنجبیل رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
 راسته یا فیله گوساله خلالی خردکرده  ۴۰۰ گرم
 هویج خلالی خردکرده ۲ عدد
تره فرنگی خردکرده ۲ ساقه
فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردکرده ۲ پیمانه
کدوی خلالی خردکرده ۱ عدد
کلم برگ خلالی خردکرده ۱ پیمانه
جوانه ماش ۱ پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس کنجد برای کباب مغولی :

 دانه کنجد ۳ قاشق سوپخوری
سرکه سفید ۲ قاشق سوپخوری
 شکر قهوه ای  ۲ قاشق سوپخوری
پیازچه خردکرده  ۳ ساقه
سویا سس ۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
سرکه بالزامیک ۲ قاشق سوپخوری
سیر له کرده ۲ حبه
روغن کنجد ۵ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه کباب مغولی :

کره را در تابه بریزید و روی حرارت آب کنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، کدو، کلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و با برنج میل کنید.

 

روش تهیه سس کنجد: دانه های کنجد را تفت دهید. آنگاه آن را بکوبید تا کمی نرم شود. سپس سرکه سفید، شکر، پیازچه، سویا سس، سرکه بالزامیک، سیر و روغن کنجد را بیفزائید و مخلوط کنید.

 

یادآوری: برای نرم تر شدن گوشت می توانید آن را از شب قبل در مخلوطی از سویا سس، روغن زیتون و آب پیاز بخوابانید.

 

منبع : shooroshirin.ir / beytoote.com

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن