کباب و کتلت

دستور تهیه کباب مغولی

دستور تهیه کباب مغولی

 

مواد لازم برای کباب مغولی برای ۴ نفر :

 کره۴ قاشق سوپخوری
 زنجبیل رنده کرده۱ قاشق چایخوری
 راسته یا فیله گوساله خلالی خردکرده ۴۰۰ گرم
 هویج خلالی خردکرده۲ عدد
تره فرنگی خردکرده۲ ساقه
فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردکرده۲ پیمانه
کدوی خلالی خردکرده۱ عدد
کلم برگ خلالی خردکرده۱ پیمانه
جوانه ماش۱ پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سس کنجد برای کباب مغولی :

 دانه کنجد۳ قاشق سوپخوری
سرکه سفید۲ قاشق سوپخوری
 شکر قهوه ای ۲ قاشق سوپخوری
پیازچه خردکرده ۳ ساقه
سویا سس۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
سرکه بالزامیک۲ قاشق سوپخوری
سیر له کرده۲ حبه
روغن کنجد۵ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه کباب مغولی :

کره را در تابه بریزید و روی حرارت آب کنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، کدو، کلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و با برنج میل کنید.

 

روش تهیه سس کنجد: دانه های کنجد را تفت دهید. آنگاه آن را بکوبید تا کمی نرم شود. سپس سرکه سفید، شکر، پیازچه، سویا سس، سرکه بالزامیک، سیر و روغن کنجد را بیفزائید و مخلوط کنید.

 

یادآوری: برای نرم تر شدن گوشت می توانید آن را از شب قبل در مخلوطی از سویا سس، روغن زیتون و آب پیاز بخوابانید.

 

منبع : shooroshirin.ir / beytoote.com

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن