کیک و شیرینی

دستور تهیه چیز کیک زرد آلو

دستور تهیه چیز کیک زرد آلو

حتی اگر انواع مختلف چیز کیک را هم درست کرده باشید، احتمالاً یکی مانده که هنوز درستش نکردید و از دستتان در رفته است. چیز کیک زردآلو! یک دسر خنک تابستانی خوشمزه و مجلسی که بسیار خوش‌رنگ و خوش طعمه.

دستور تهیه چیز کیک زرد آلو

مواد لازم برای تهیه پایه چیز کیک زردآلو

آرد: ۳۱۲ گرم

کره سرد: ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)

شکر: ۱ پیمانه

تخم‌مرغ: ۱ عدد

بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

مواد لازم میانی:

زردآلو: ۱۲ عدد

پنیر ماسکار پونه (خامه‌ای): ۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ: ۲ عدد

شکر: ۱ پیمانه

آرد سمولینا: ۲۰ گرم

وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

بادام خردشده (برای تزئین): یک‌چهارم پیمانه (دلخواه)

دستور تهیه چیز کیک زرد آلو

طرز تهیه چیز کیک زردآلو

* آرد، کره سرد خردشده، شکر و بیکینگ‌پودر را داخل غذاساز ریخته و غذاساز را با دور متوسط روشن کرده و مواد را تا جایی که به شکل خرده نان درآیند با هم مخلوط کنید.

* تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کرده، مجدداً دستگاه را روشن کنید تا جایی که خمیر جمع شود.

* خمیر را از دستگاه خارج کرده (خمیر نرم است)، یک‌سوم آن را داخل نایلون گذاشته و در فریزر قرار دهید.

* مابقی خمیر را در نایلونی دیگر گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آن‌ها را جدا کنید.

* پنیر ماسکار پونه یا خامه‌ای، تخم‌مرغ‌ها، شکر، آرد سمولینا و وانیل را با هم زن برقی یا دستی با هم مخلوط کرده تا جایی که تمامی مواد با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی ایجاد شود.

* خمیر سرد شده را از یخچال خارج کرده، روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید.

* در داخل قالب کمربندی ۲۳ سانتی انداخته و با کمک دست، دیواره و کف قالب را با آن بپوشانید.

* قالب را مجدداً به مدت ۲۰ دقیقه در داخل یخچال قرار دهید.

* قالب را از یخچال خارج کرده با مواد میانی پر کرده و روی مواد، زردآلوها را قرار دهید.

* یک‌سوم خمیر یخ زده را از فریزر خارج کرده، خرد کنید و با بادام خردشده مخلوط کنید و روی مواد میانی بریزید.

* لبه‌های خمیر دیواره را برگردانید و با دست به خمیر رویه بچسبانید.

* چیزکیک را داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه طلایی‌رنگ شود قرار دهید.

* پس از پخت، فر را خاموش کرده و در فر را نیمه باز کنید تا چیزکیک خنک شود. قالب را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.

منبع: ماهنامه کیک و شیرینی / tebyan.net

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن