ساندویچ و پیتزا

دستور تهیه پیتزا بادمجان

دستور تهیه پیتزا بادمجان

 

پیتزا بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان می باشد و برای تزیین آن می توانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.

 

مواد لازم  برای پیتزای بادمجان

کدو سبز : ۳ عدد
بادمجان متوسط : ۳ عدد
سیب زمینی : ۵ عدد
پیاز بزرگ : ۱ عدد
روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات : ¾ فنجان
گوجه فرنگی کوچک : ۱ کوچک
تخم مرغ : ۲ عدد
کره : ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری : ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
زرد چوبه : نصف قاشق چای خوری

 

طرز تهیه :

پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار می گذاریم.

سبزیجات سرخ شده و ۶ عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.

تابه ای را گرم می کنیم و کمی روغن می ریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه می ریزیم و دو طرف کوکو را به مدت ۲۰ دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ می کنیم.

 

منبع : زندگی ایده آل / Seemorgh.com

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن