ساندویچ و پیتزا

دستور تهیه پیتزای یک کم کالری

دستور تهیه پیتزای یک کم کالری

 

پیتزا گوجه و ریحان، یک پیتزای کم کالری و خوش طعم

پیتزا یکی از محبوب ترین غذاها در میان مردم جهان است. اما بسیاری فکر می کنند غذایی است ناسالم و پر کالری! با اینکه بعضی از انواع این غذا واقعا این دو ویژگی را دارند، اما پیتزا پتانسیل سالم و کم کالری بودن را نیز در خود دارد. امروز طرز تهیه یکی از این پیتزا ها که با گوجه و ریحان درست می شود را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید سالم پیتزا میل کنید.

 

مواد لازم برای پیتزای گوجه و ریحان

۲۸۰ گرم خمیر یا نان پیتزا ( اگر بتوانید مدل ایتالیایی با طعم پنیر استفاده کنید که چه بهتر )
یک و یک چهارم پنیر موزارلا خرد شده ( حدود ۱۴۰ گرم )، تقسیم شده
۴۵۰ گرم گوجه فرنگی انگوری که عرضی برش خرده باشند
یک دوم فنجان ریحان تازه خرد شده
یک قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی ( یا ادویه مورد علاقه خودتان )
۲ قاشق چای خوری سرکه بالزامیک

 

طرز تهیه پیتزای گوجه و ریحان

فر را تا دمای ۴۵۰ درجه گرم کنید.
نان پیتزا را روی  سینی پخت قرار دهید، یک دوم فنجان از پنیر را روی آن بریزید، یک فاصله یک سانتی تا لبه های پیتزا بگذارید.
گوجه فرنگی ها را روی پنیر پیتزا بچینید و سپس ریحان ها را اضافه کنید.
ادویه و سرکه را هم به ترتیب روی پیتزا بریزید.
باقی پنیرها را روی مواد پیتزا بریزید.
پیتزا را در دمای ۴۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پنیرها کاملا ذوب شوند.
پیتزا را به هشت قسمت تقسیم کنید.

 

منبع : دکتر کرمانی / seemorgh.com

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن