غذای بین المللی

دستور تهیه پلوی اروپایی

دستور تهیه پلوی اروپایی

 

مواد لازم برای ۲- ۴ نفر

فیله‌ی گوجه‌فرنگی ۱ پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردکرده ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردکرده ۱ عدد
پیاز خردکرده ۱ عدد متوسط
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
سرکه ۱ قاشق سوپخوری
برنج ۲ پیمانه
میگوی پاک کرده ۳۰۰ گرم
روغن به میزان لازم

دستور تهیه

ابتدا برنج را آبکش کنید. سپس در یک تابه‌ مناسب، مقداری روغن بریزید و سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. آنگاه فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید. حالا به اندازه کافی آب، در قابلمه بریزید و سپس آن را روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت دو دقیقه بپزید.

سپس میگو را در یک صافی بریزید و بعد به مایه‌ی آماده شده، اضافه کنید. سپس در قابلمه‌ی دیگر، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را بصورت لایه‌لایه، در آن بریزید و آن را دم کنید. حالا پلو را برای سرو در یک دیس مناسب بکشید.

مجله تندرستی گیاه سلامتی

منبع: zendegionline.ir

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن