کیک و شیرینی

دستور تهیه نان چایی

دستور تهیه نان چایی

 

نان چایی، شیرینی سنتی قزوین می باشد که به سادگی و بسیار آسان قابل آماده کردن می باشد که در این مطلب دستور تهیه شیرینی نان چایی را برای شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای شیرینی نان چایی

آرد              به میزان لازم
کره             ۱پیمانه
تخم مرغ       ۳ عدد
پودر قند       ۱ پیمانه
ماست        ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر    ۱ دوم قاشق چایخوری

هل            ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱٫ کره و پودر قند رو میزنیم تا کاملا یکدست بشه. ۱ عدد تخم مرغ کامل و ۲ تا زرده و هل رو اضافه کرده و مجددا میزنیم. (دو تا سفیده اضافه است)

۲٫ ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم . در انتها آرد رو بتدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد. خمیر رو به قطر یکسانت با وردنه باز کرده و با قالب دلخواه بهش شکل میدیم.

۳٫ خمیرهای قالب زده رو داخل سینی فر میچینیم و روش رو زرده ی تخم مرغ مالیده و کنجد میپاشیم و به مدت نیم ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه قرار میدیم تا بپزه.

نمناک / پرسین وی

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن