


دستور تهیه مرغ پاپریکاس مجارستانی
غذای مرغ پاپریکاس، غذای سالمی است که مورد علاقه ی مجارستانیها میباشد. اگر قبلا از مرغ پاپریکاس میل نکرده اید، پس دست بکار شوید.
اکثر دستور العمل های مرغ پاپریکا شامل سبزیجات، مخصوصاً سبزیجات پهن برگ نمی شود، اما چرا باید غذای اصلیمان را بدون سبزی که غنی از آنتی اکسیدان است تهیه کنیم؟ اما در اینجا دستور این مرغ پاپریکا را با استفاده از کلم کولارد، برای شما آورده شده است.
مرغ پاپریکاس چیست؟
مرغ پاپریکاس یا پاپریکا ، یک غذای محبوب در مجارستان است. مرغ پاپریکا حاوی گوشتی است که در یک سس غنی و طعم دار قرار داده شده است. مرغ پاپریکا مجارستانی همواره حاوی ادویه ای است که نام آن را پاپریکا مینامند. این ادویه ی قرمز روشن رنگ، از گیاه فلفل قرمز ( Capsicum annuum ) تهیه میشود و برای افزودن طعم فلفل متمایز به غذاها مانند این غذا مورد استفاده قرار می گیرد.
درست مثل سایر دستورالعمل های مرغ پاپیرکا، این دستور غذا نیز شامل یک سس است که از مخلوط روغن و نشاسته آروروت (بدون گلوتن) و با طعم پاپریکا و ادویه جات دیگر تهیه می شود.
این دستور مرغ پاپریکا را میتوان با پودینگ میوه ای یا بدون آن سرو کرد. اما توصیه می شود این دستور غذا را با رشته فرنگی بدون گلوتن، یا بدون رشته فرنگی سرو کنید.
مجموع زمان آماده شدن: ۱ ساعت ۱۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
نوع رژیم غذایی: بدون گلوتن
مواد مورد نیاز:
- ۴ عدد ران مرغ بدون پوست
- ۴ قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون
- ۶ عدد سیب زمینی کوچک
- ۳ فنجان برگ کلم کولارد خرد شده
- ۳ فنجان آب مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری نشاسته آروروت (بدون گلوتن)
- ۱ گوجه فرنگی خرد شده
- ½ موسیر، حلقه خرد شده
- ۲ حبه سیر، خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا
- ¼ قاشق غذا خوری پودر فلفل کایین
- ۱ قاشق چای خوری نمک که به مرغ اضافه می شود
- ۱ قاشق چای خوری فلفل
ارزش غذایی
یک وعده تقریبا شامل:
- ۳۶۴ کالری
- ۲۶ گرم پروتئین
- ۱۹ گرم چربی
- ۲۷٫۶ گرم کربوهیدرات
- ۷٫۷ گرم فیبر
- ۱٫۸ گرم قند
- ۵۴ میلی گرم کلسترول
- ۶۴۳ میلی گرم سدیم
- ۲۴،۲۴۸ IU ویتامین A (بیش از ۱۰۰ درصد DV)
- ۶۶ میلی گرم ویتامین C (73 درصد DV)
- ۴۶۸ میلی گرم کلسیم (۳۶ درصد DV)
- ۴٫۶ میلی گرم آهن (۲۶ درصد DV)
- ۱ میلی گرم ویتامین E (6.7 درصد DV)
- ۲۱۷ میلی گرم پتاسیم (۴٫۶ درصد DV)
- ۲۵ میلی گرم فسفر (۲ درصد DV)
چگونه مرغ پاپریکاس را تهیه کنیم
قبل از شروع، چنانچه از اجاق برقی استفاده می کنید. اطمینان حاصل کنید که اجاق شما به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت پیش گرم شده باشد. شما می توانید سبزیجات را در حین که اجاق گرم می شود، ریز ریز کنید تا در زمان آماده شدن برای مخلوط کردن آنها آماده شده باشد.
در یک ظرف بزرگ روغن زیتون را اضافه کنید. در حالی که روغن کمی گرم می شود، به مرغ نمک بزنید. ران مرغ را به ظرف اضافه کنید و هر طرف آنها را به مدت هفت دقیقه سرخ کنید. سپس مرغها را از ظرف بردارید و آنها را کنار بگذارید تا در مراحل بعدی از آنها استفاده کنید.
حرارت اجاق را به سطح متوسط اضافه کنید سپس نشاسته آروروت، سیر، پاپریکا، پودر فلفل کایین، نمک و فلفل اضافه کنید.
پاپریکا، عنصر کلیدی برای مرغ پاپریکا، را اضافه کنید. یک دقیقه آن را تفت دهید.
آب مرغ را اضافه کنید.
اجازه دهید آب مرغ به مدت شش دقیقه بجوشد و کمی سفت شود.
سیب زمینی را به تکه های کوچک خورد کنید و آنها را به ظرف اضافه کنید.
مواد افزودنی باقی مانده را اضافه کنید، از جمله کلم کولارد و گوجه فرنگی را .
در آخرین قسمت قطعههای مرغ را اضافه کنید تا آنها بالا قرار بگیرند.
برای پخت زمان ۴۰ دقیقه وقت بگذارید، یا زمانی که در سیب زمینی چنگال فرو رود صبر کنید.
این مرغ پاپریکاس مجارستانی را میتوان با رشته فرنگی بدون گلوتن سرو کنید.
با این همه، چیزی که به این غذا طعم میدهد سس مخصوص آن است.
اگر شما یک آرام پز دارید، می توانید این دستورالعمل را با یک آرام پز تهیه کنید. اگر تمایل دارید سوپ مرغ پاپریکاس را تهیه کنید، هنگامی که شما این دستور را انجام می دهید، می توانی مرغ را به راحتی خرد کنید و همچنین نرشته ها را حذف کنید و همچنین در صورت لزوم، چند فنجان دیگر آب مرغ به آن اضافه کنید.
تهیه و ترجمه: مجله تندرستی گیاه سلامتی