غذای ایرانی و محلی

دستور تهیه مرغ برشته

دستور تهیه مرغ برشته

 

مواد لازم برای ۴- ۶ نفر

مرغ۱/۵ کیلوگرم
نمک و فلفل به میزان لازم
کره‌ی نرم ۱۱۵ گرم
سیر له کرده ۲ حبه
سبزی خردکرده ۴ قاشق سوپخوری
پوست‌ لیموی‌ رنده‌کردهپوست‌ لیموی‌ رنده‌کرده
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
آب مرغ اضافی ۵۰۰ میلی‌لیتر (۲ پیمانه)
سبزی خردکرده شامل جعفری، ترخون، نعنا، مرزه

 

دستور تهیه

اول به مرغ، مقداری نمک و فلفل بزنید، روی آن را بپوشانید و بگذارید یکشب در یخچال بماند. حالا در یک ظرف مناسب کره، سبزی، سیر، پوست لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. بعد مخلوط سبزی را زیر پوست مرغ قرار دهید و سپس آن را در یک ظرف نسوز، بگذارید. بعد فر را با دمای ۱۹۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و مرغ را برای مدت زمان یک و نیم ساعت در فر، قرار دهید تا بپزید و در این مدت گاهی مقداری آب روی مرغ بریزید. اکنون مرغ را در کاغذ آلومینیوم بپیچید. مقدار باقیمانده‌ از آب مرغ را به همراه آبلیمو و آب مرغ اضافی در یک ظرف مناسب، روی اجاق گاز بجوشانید تا غلیظ شود و به حدود یک پیمانه برسد. مرغ را می توانید همراه با این سس میل کنید.

مجله تندرستی گیاه سلامتی

منبع: zendegionline.ir

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن