ساندویچ و پیتزا

دستور تهیه لقمه‌های قارچ

دستور تهیه لقمه‌های قارچ[gap height=”30″]

مواد لازم برای لقمه های قارچ :

 

 قارچ درشت ۲۴ عدد
لیموترشنصف عدد
 نان سفید برشی ۳ ورقه
 سینه‌ی مرغ پخته و ریز خرد کرده۲۰۰ گرم
تخم مرغ هم زده۱ عدد
جعفری خرد کرده۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد کرده۲ قاشق سوپخوری
خامه۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن زیتونبه میزان لازم

 

طرز تهیه لقمه های قارچ :

 

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایه‌ی قارچ ها را در آورید و داخلشان را اندکی خالی کنید.

 

سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان ها را برشته کنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.

 

اکنون خرده های نان، مرغ، تخم‌مرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

 

سپس روی قارچ ها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس ۱۲ عدد از قارچ ها را با مایه‌ی میانی پر کنید و باقیمانده ی قارچ ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.

 

سینی را در فر بگذارید و لقمه های قارچ را به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.

 

نکته برای تهیه لقمه های قارچ :

در صورت دلخواه لقمه های قارچ را با ساقه های تره بیارائید.

 

منبع : shooroshirin.ir / beytoote.com

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن