کیک و شیرینی

دستور تهیه شیرینی گردویی

دستور تهیه شیرینی گردویی

 

شیرینی گردویی

مواد لازم برای درست کردن شیرینی گردویی

زرده تخم مرغ : ۶ عدد
شکر آسیاب شده : ۱/۲ فنجان
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
گردو آسیاب شده : ۳ فنجان

مرحله اول درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

مرحله اول درست کردن شیرینی گردویی خانگی

فر را روشن کرده و درجه آن را روی ۳۰۰ بگذارید تا کامل گرم شود.
با همزن دستی به آرامی تخم مرغ ها را هم بزنید.

 

 

مرحله دوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

مرحله دوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی

نصف پودر شکر را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید.

 

 

مرحله سوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

مرحله سوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی

بعد از حل شدن نصفه اول، نصفه دوم شکر آسیاب شده را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

 

 

مرحله چهارم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

مرحله چهارم درست کردن شیرینی گردویی خانگی

بعد از حل شدن کامل پودر قند ، وانیل را اضافه کنید.

 

 

مرحله پنجم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

مرحله پنجم درست کردن شیرینی گردویی خانگی

گردوهای آسیاب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

 

مرحله ششم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

مرحله ششم درست کردن شیرینی گردویی خانگی

کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده و از مخلوط به اندازه یک قاشق غذاخوری سرخالی روی کاغذ روغنی پهن کنید.
روی هر کدام یک عدد گردو قرار دهید.
سینی را برای مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید و اگر احساس کردید شیرینی ها خام هستند ۱۰ دقیقه دیگر هم درون فر بگذارید.

 

سرآشپز : صنم لامبورن Sanam Lamborn

تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن