کیک و شیرینی

دستور تهیه شیرینی قطاب

دستور تهیه شیرینی قطاب

مواد لازم

ماست نصف لیوان  .  تخم مرغ ۱ عدد  .  کره ۱۰۰ گرم  .  شکر ۱ لیوان  .  آرد ۳ لیوان

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری  .  گردو خرد شده نصف لیوان  .  پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر نارگیل نصف لیوان  .  پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری  .  پودر پسته و پودر قند برای تزیین

طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و پرطرفدار

طرز تهیه : کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

ارد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید ( تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد ) ، سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

تمام مواد خشک مخصوص داخل قطاب ( نصف لیوان شکر ، گردو خرد شده ، پودر دارچین ، پودر هل ، پودر نارگیل ) را با هم مخلوط کنید.

پس از مدت زمان لازم برای استراحت خمیر را خوب پهن کنید و به شکل گرد قالب بزنید

طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و پرطرفدار

داخل هر تکه خمیر حدود ۱ قاشق از مواد خشک بریزید ، لبه های خمیر را روی هم بگذارید و با فشار انگشتان لبه های خمیر را به هم بچسبانید سپس از یک سمت به سمت دیگر لبه های خمیر را پیچ دهید.

طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و پرطرفدار

تمام خمیرها را به همین روش آماده کنید ( میتوانید به جای پیچاندن لبه های خمیر را با فشار چنگال به هم بچسبانید ) ، درون قابلمه روغن فراوان بریزید سپس تک تک قطاب ها را درون روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و پرطرفدار

قطاب را در طول سرخ شدن خوب حرکت دهید تا تمام سطح قطاب برشته و طلایی شود ، پس از سرخ شدن قطاب ها را درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس داخل پودر قند بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.

آشپزباشی / پرشین وی

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن