کباب و کتلت

دستور تهیه شامی لپه

دستور تهیه لپه شامی لپه

شامی لپه نیز یکی از انواع شامی ها می باشد که طرز تهیه آن را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

مواد لازم

لپه ۱ پیمانه (۱۵۰گرم)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۳۰۰ گرم
پیاز (رنده شده) ۱ عدد (۱۴۰گرم)
سیب زمینی (آب پز و رنده شده) ۱ عدد (۱۷۰گرم)
جعفری و تره (پاک و خرد شده) ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد متوسط (۱۱۰الی۱۲۰گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم

طرز تهیه

۱٫لپه را از ۲۴ ساعت قبل در ظرفی حاوی مقداری آب خیس کنید (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آب آن را عوض کنید).  سپس در هنگام مصرف، در آبکش بریزید.
۲٫لپه را با مقداری آب و نمک بر روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد حرارت را ملایم کرده، در ظرف را بگذارید تا به مدت ۳ ساعت پخته شود. سپس در آبکش بریزید و آسیاب کنید تا له شود.
۳٫در ظرفی لپه، گوشت، پیاز، سیب زمینی، تره و تخم‌مرغ را مخلوط کرده، نمک و فلفل بیفزایید و ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.
۴٫ در تابه ای مناسب مقداری روغن ریخته و بگذارید تا داغ شود. سپس کف دست را با مقداری روغن مایع چرب کرده از مایه شامی به اندازه دلخواه (یا به اندازه نارنگی) بردارید و فرم دهید و از هر دو طرف در روغن داغ سرخ کنید. در ظرف مورد نظر چیده و با ترشی لیته و سس قرمز سرو کنید.

فکر بکر

در مرحله ۳،به جای ورز دادن می توانید مواد را دو بار چرخ کنید. فقط تخم مرغ و نمک و فلفل را بعد از چرخ کردن اضافه کنید و کاملاً ورز دهید.

سانازسانیا / پرشین وی

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن