سالاد و سس

دستور تهیه سس آلفردو

دستور تهیه سس آلفردو

مواد لازم برای سس آلفردو :

 کرهیک چهارم فنجان
 خامه پرچرب ۱ فنجان
 سیر خرد شده۱ حبه
 پنیر پارمیسانیک و نیم فنجان
جعفری خرد شدهیک چهارم فنجان

 

طرز تهیه سس آلفردو :
یک ماهیتابه برداشته و کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید. خامه را اضافه کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بجوشد.

بعد سیر و پنیر را اضافه کرده و به خاطر حرارت به سرعت هم بزنید. در آخر جعفری را اضافه کرده و سرو کنید. می توانید از این سس خوشمزه و خوش عطر برای پاستا استفاده کنید.

 

منبع : novinzi.com / beyhoote.com

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن