ساندویچ و پیتزا

دستور تهیه رولت مرغ

دستور تهیه رولت مرغ

مواد لازم:

مرغ کامل در حدود 2 کیلو گرم1 عدد
آبلیمو1/4 پیمانه
سویا سس1/4 پیمانه
ادویه1 قاشق سوپ خوری
اسفتاج1 کیلو گرم
رب گوجه فرنگی3 قاشق سوپ خوری
کره100 گرم
زعفراننصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را به صورت کامل از مرغ جدا می کنیم، سپس با استیک کوب سینه مرغ را می‌کوبیم، بعد توسط یک برس مخصوص یک لایه کره روی آن می مالیم، سپس سویا سس، آبلیمو، نمک، ادویه، فلفل  را با هم مخلوط می‌کنیم و آن را روی سطح مرغ مالیده و آن را مزه‌دار می‌کنیم.

باقیماتده گوشت‌ها را چرخ‌ می‌کنیم، سپس زعفران را با دو قاشق آب جوش حل می‌کنیم و با آبلیمو، نمک و فلفل به گوشت چرخ شده اضافه می‌کنیم.

سپس اسفتاج را بعد از این که شست یم خرد کرده، بعد بدون آب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بپزد، و آب آن کشیده شود. زمانی که اسفتاج پخت مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم.  بعد آب اضافی آن را با قاشق جدا می‌کنیم، یک لایه اسفناج را روی سینه مرغ پهن می‌کتیم سپس گوشت چرخ شده مرغ را روی اسفناج می‌پاشیم و سپس مقداری اسفناج را در طرف سینه مرغ قرار می دهیم و آن را لوله کرده و در آخر آن را می‌دوزریم. رولت آماده شده را در فویل می‌پیچیم و آن را در سینی فر که از قبل با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده‌ایم به مدت ۱ تا ۲ ساعت می گذاریم تا کاملاً بپزد.

منبع: هنر آشپزی

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن