پیش غذا و دسر

دستور تهیه دیپ اسفناج

دستور تهیه دیپ اسفناج

مواد لازم برای دیپ اسفناج :

 روغن۱ قاشق چایخوری
 فلفل چیلی سبز (خرد شده)نصف قاشق چایخوری
اسفناج خرد شده۱ فنجان
 پیاز خرد شده یک و نیم قاشق غذاخوری
پنیر رنده شدهیک چهارم فنجان
شیریک چهارم فنجان
نمک و فلفلبرای مزه دار کردن

طرز تهیه دیپ اسفناج :
روغن را در یک ماهیتابه نچسب گرم کرده و بعد پیاز و فلفل را روی حرارت متوسط تفت بدهید تا زمانی که پیازها طلایی رنگ شوند.

اسفناج و پنیر را هم اضافه کرده و روی همان حرارت برای سه تا چهار دقیقه طبخ کنید. طی این زمان گاهی این مخلوط را هم بزنید.

شیر را هم اضافه کرده و برای دو دقیقه دیگر طبخ کنید. (گاهی هم بزنید)
نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ، بعد آن را کنار گذاشته تا خنک شود.
این ترکیبات را در یک مخلوط کن ریخته تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل شود.

این دیپ را روی نان تست زده و سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com / beytoote.com

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن